hadruska
4. črc 2017
240 

Testování ActiMaris

Velmi si vážím toho, že jsem já a má rodina byli vybráni pro testování ActiMaris gelu a roztoku. Oboje mne nadchlo pro svou škálu možnosti pomoci s kůží i sliznicí.

V den testování jsem se kousla do tváře, většinou se mi z toho udělá afta a mám jí tak týden. S gelem se afta neudělala, ale týden jsem aplikovala ActiMaris gel, než se to plně uzdravilo. Jeho chuť není dobrá, ale taky nikdo nesliboval, že to bude chutnat jako mana. 

Gel jsem zkoušela dávat i synovi na koutky a lišej, ale když se to zdálo po čtyřech dnech stejné a lišej horší, tak jsem začla používat osvědčenou mast z lékárny. Možná to chtělo víc trpělivosti... Za to jsem ho s úspěchem dávala na štípance od komárů a jiné havěti, sice nezmizel, ale nesvědil.

Roztok jsem zkoušela na svůj obličej plný pupínků (v mém věku jsem stále jako puberťačka 🙂 ). Asi nejsem dostatečně trpělivá, ale pleť zůstala beze změny.  Ale velice se osvědčil na obklady roznípané pleti (maminka mi říkala, že to nípat nemám, ale dělám to stále 🙂 ), do deseti minut byl obličej bez zarudnutí. Také jsem roztok chtěla zkusit na výše zmíněnou aftu, ale tu chuť jsem nedala.

Když se o mě pokoušela rýma, tak jsem zkusila dát roztok na tamponek a kápnout ho do nosu, myslím, že to pomohlo a máme doma jedinečné kapání do nosu na bázi mořské vody. Sice je to velice cítit jako bělidlo, ale v tomto případě se to dá zvládnout.

Závěrem jsem trochu zklamaná, velice jsem na ActiMaris sázela, ale na druhou stranu je skvělým pomocníkem na cestách do přírody a po přelití do rozprašovače, plně nahradí sprej do nosu.

Děkuji za možnost testovat.

#test_actimaris

Začni psát komentář...

Odešli