helulela
9. zář 2017
854 

A další koníkovská dražba

Víte, co je to koníkovská dražba? 

Víte a už se těšíte?

Vůbec netušíte a zajímalo by vás to?

Chtěli byste se zapojit darováním vlastnoručního výrobku nebo vydražením nějaké parádní věci?

Všechny vás rádi přivítáme ve skupině Charitativní dražba 🙂

Dražba je akce, která se tady koná pravidelně dvakrát do roka - v dubnu a v listopadu. Princip je jednoduchý. 80 šikovných uživatelek MK vyrobí každá něco, svá díla nabídnou v dražbě a všichni ostatní se je můžou pokusit získat. Cílem je vybrat tímhle způsobem co nejvíc peněz pro rodinu s nemocným dítětem, aby za ně mohli pořídit zdravotní pomůcky nehrazené pojišťovnou nebo jet třeba na rehabilitační pobyt. Pro koho budeme dražit tentokrát, to se brzy dozvíte. Celá akce je řádně ohlášená jako veřejná sbírka, probíhá pod záštitou Dobročinného spolku šikovných holek a je oficiálně schválená vedením MK. Tolik suchá fakta. Hlavní myšlenkou je vlastně to, že my - maminky, čekatelky, babičky a případně i muži z MK - můžeme sami, svými vlastními silami, usnadnit život někomu z nás, kdo potřebuje pomoc. A opravdu nejde o maličkost. Až doteď se nám všem povedlo dát dohromady několik set tisíc... A kdo jste se ještě žádné předchozí dražby nezúčastnil, tak věřte, že se budete divit, jaké parády umí holky do dražby vyrobit. A že souboje o ně jsou často napínavé do poslední vteřiny.

V pondělí 11.9. ve skupině spouštíme nábor na nové tvůrce. Pak tam bude zdánlivě mrtvo, jen se sem tam vynoří nějaký článek o rodině, které pomáháme, nebo o pravidlech dražby. Zatím ale v zákulisí bude velký šrumec, abychom nachystali ty nej, nej výrobky. A 1.11. to celé vypukne.

Kdo chcete vědět o dražbě víc, rozklikněte si tag #drazba a určitě se přidejte do skupiny. Těšíme se na vás🙂

Moc se tesim! Jak za cervencovky, to bude zas adrenalin tak za sebe samotnou, setrim uz ted a manzel je obeznamen, ze bude mozna par dni o suchem chlebu😂😂(sranda)

9. zář 2017

@makynaeliska taky se tesim 😉

9. zář 2017

@makynaeliska 😂 bola a boli ste uzasne, uz sa tesim na suboje, snad sa v nom s vami holky nestretnem 😱😉😂

9. zář 2017
10. zář 2017

Začni psát komentář...

Odešli