hormoni
4. srp 2015

ROK TŘETÍ

Moje malá holčičko,

dnes slavíš narozeniny a jsou to přesně tři roky, co jsem tě poznala. Tři roky co jsem poznala sama sebe. Tři roky štěstí, slz, lásky, únavy, plánů, slibů, strachu, úžasu a vděčnosti. Vděčnosti za to, že tě můžu mít. Že jsi moje, že jsi naše.

Ani nevíš, jak moc jsem na tebe hrdá! První rok ve školce jsi zvládla levou zadní a bez sebemenšího zaváhání nebo problému. Naučila ses spoustu věcí (i těch, co ses zrovna učit nemusela 😀). Poznala jsi, co je přátelství (i když to pravé přátelství přijde asi až o pár let později, ale kdo ví). Zjistila jsi, že i když nejsme celý den jen spolu, vždycky se k tobě vrátím a že tě neopustím.

Tím vším jsi spoustu věcí naučila i mě a za to ti nikdy nepřestanu děkovat. Každý den rostu s tebou. Díky tobě se učím být lepším člověkem (a také lepší mámou) a pevně doufám, že se mi to hlavně v tvých očích daří…Holčičko moje, jsi pro mě neustále tím nejvzácnějším darem, co mám. Nikdy mě nepřestane udivovat to, jaká jsi. Pro mě prostě dokonalá!

Za ten rok jsi mi zase hrozně vyrostla… A né jen co se centimetrů týče, ale i tak nějak lidsky. Je s tebou stále větší sranda. Ty jiskřičky v očích, když tě napadne nějaká lumpárna a ta radost, když ti to projde… To, jak se tváříš hrozně důležitě, když někomu něco vyprávíš a vysvětluješ. To, jak poznáš, když mě něco trápí a přijdeš…úplně beze slov… obejmeš mě a já vím, že bude dobře… že je dobře, protože jsi se mnou! A i když zlobíš, až si občas říkám, že jsi snad měla být kluk, tak tě prosím, zůstaň taková! Nevyměnila bych na tobě ani vlásek ♥

Holčičko moje, asi se budu opakovat, ale jsi moje všechno. Miluju tě nadevšechno na světě a jsem pyšná na to, jaká z tebe roste slečna. Krásné třetí narozeniny, lásko moje.

MÁMA & TÁTA

hormoni
autor

Zapomenutý dopis... tedy, né jako že bych ho zapomněla napsat, ale zapomněla jsem ho sem vložit... A když už se pomalu chystám k napsání toho dalšího, bylo by fajn, abych tu měla i tento 😉

4. srp 2015

Začni psát komentář...

Odešli