hrave_hracky
8. dub 2012

Maňásci a postavičky z pohádek Noe

V našem obchůdku Vám nabízíme také české textilní hračky značky NOE, které jsou nejen esteticky zajímavé, ale mají i hodnotu didaktickou. Maňásci umožňují aktivní zapojení dětí do hry a dramatizaci pohádek. Didaktickou hodnotu maňásků potvrdilo i ocenění “Správná hračka".
  Děti se hrou s maňáskem učí rozvíjet fantazii, rozšiřovat slovní zásobu a samozřejmě získají nerozlučného kamaráda. Maňásci v sobě spojují klasickou hračku, maňáska a zároveň jsou malým polštářkem, neboť s nimi děti často usínají v postýlce.
Specifické postavení v našem sortimentu zaujímají licenční postavičky, jako např. postavičky z Kouzelné školky skřítek František a jeho kamarádka Fanynka anebo postavičky z filmu Kuky se vrací, a to Kuky, Hergot a Anuška.
Maňásci jsou vytvořeni z na omak heboučkého zdravotně nezávadného a pracího postřižené froté. Tento materiál je vhodný i pro alergiky, neboť se dá prát v automatické pračce na 30°C, jak často jen uznáte za vhodné. Všichni maňásci splňují i ty nejpřísnější požadavky na zdravotní nezávadnost. Všechny tyto hračky odpovídají evropským normám EN – 71 a byly certifikovány renomovanými zkušebními ústavy.

Začni psát komentář...

Odešli