1 / 1

    A co se stane se stávajícími soukromými fóry? Zrušíte je nebo zpřístupníte všem (to doufám ne)? A kdy?

    2. zář 2015

    @mmlenka Stávající soukromé diskuze zůstanou. Určitě je nebudeme zveřejňovat. To by od nás byl jeden velký podraz. Co je soukromé, zůstane nadále v soukromí!

    2. zář 2015
    Komentář byl odstraněný

    @isoldaeva říkali jste nedávno, že forum zustane v podobe jaké je a už se na neho nebude sahat. Ono soukromé diskuse ve foru mají občas lepší vlastnosti, než skupiny. Takže díky az další zrušenou možnost soukromých konverzací

    4. zář 2015

    @chris_n Stále se něco mění a upravuje. Ze své zkušenosti, můžeš napsat, co je lepší na soukromé diskuzi? Skupiny můžeme také měnit, teda jejich prostředí, aby byly více šíté pro uživatelky.

    4. zář 2015

    @isoldaeva nekomu to vyhovovat nemusi, ale kolokrat je komunikace ve skupinach min prehledna, nez ve foru. Kdyby forum melo stromovou strukturu, ale furt to bylo pod sebou viditelne, bylo by to idealni. Spis me prekvapuje, ze vy sami jste prohlasovali, ze s forem nic delat nebudete, nechate ho takzvane dozit.... a najednou se delaji zmeny ;)

    4. zář 2015

    @chris_n Zas tak velká změna to není, stávající soukromé diskuze zůstanou, jen není možné vytvářet nové, místo toho vytvoříš skupinu no... 😉 Mě osobně fórum třeba nikdy nepřirostlo k srdci...jestli jsem za celou dobu tady dala 20 příspěvků?? Zato skupiny využívám hodně...mě ta fóra přišla vždycky strašně nepřehledná, nelákalo mě tam cokoliv řešit...ale to je asi spíš o zvyku každé uživatelky ... 🙂

    4. zář 2015

    @aninkas1 ja zas nerada chodim do skupin ;) forum mi vyhovuje.

    4. zář 2015

    @chris_n Ano, jednu dobu jsme s fórem nechtěli nijak moc hýbat, ale ono je stále živé a aktuální, tak ho nadále budeme brát jako plnohodnotnou část stránek. A jak píšu výše, vše se mění a vyvíjí a nebráníme se změnám, které jsou prospěšné.

    4. zář 2015

    Zajímalo by mě jestli se chystá něco ve smyslu "ignorace"? Bohužel se najdou maminky které jiným nedají pokoj,ale ten člověk co je obtěžován s tím tady nic neudělá...bude muset odejít,pokud to už překročí veškerou míru slušnosti.I třeba přesto, když by tu rád zůstal...

    6. zář 2015

    @elisabeth86 O ignoraci jsme mluvili již několikrát. Jednu dobu se k tomu již schylovalo, ale nakonec jsme došli k závěru, že z důvodu morálního ji zavádět nebudeme. Pokud se trápíš těžkou situací, tak mi ji popiš v interní poště. A zkusíme to vyřešit společně. Prosím, napiš mi.

    7. zář 2015

    @isoldaeva Jelikož Vás nejen já nesleduji pravidelně,tak netuším kolikrát na tohle přišla řeč. Já konkrétně jsem tento problém pořešila ihned, pak jí to ještě vysvětlila mezi 4 očima,zatím to vypadá že pochopila...

    7. zář 2015

    @isoldaeva ta ignorace je morálnejsi, než sposta chování maminek tady na konikovi. Bílá pí tom spousta z nás. Možná by jste to opravdu mohli znovu přehodnotit

    7. zář 2015

    @elisabeth86 Chápu, že ne vše je vidět všude. Pokud jste si to vysvětili osobně, jsem ráda. Pokud to bude pokračovat, tak mi dej vědět.

    8. zář 2015
    Komentář byl odstraněný

    @chris_n V tuto chvíli se přikláníme k morálnější verzi, která se přibližuje k běžnému světu. Totiž na internetu se chováme jinak než ve skutečnosti. Nemáme ještě vyvinutou zodpovědnost natolik, abychom pochopili, že naše kroky tu na internetu jsou viditelné všude a jsou transparentní. Ve skutečnosti také nemůžeme nikoho ignorovat zmáčknutím tlačítka Ignorovat nebo blokovat. Stále se učíme vycházet v rodině, se sousedy s kolegy v práci. A to je naše cesta, učit se udržovat a zlepšovat vztahy. Nejsme sami na pustém ostrově, kde máme přístup na internet. Jsme součástí velkého celku, kde se vzájemně od sebe učíme, odpouštíme a navzájem podporujeme. Proto jsme se domluvili, že tlačítko ignorovat nebudeme zatím podporovat. Samozřejmě jsou zde případy, kdy dochází k obtěžujícímu sledování, slídění a zneužívání informací o druhých, takové případy lze vyřešit i jinak.

    8. zář 2015

    @isoldaeva jenže v běžném životě si muzu vybrat, komu co reknu s kym se bavit nevhci, mam možnost vyhybani se. To mi tady akw umožněno tolik není. Možnost sdilet pouze s prateli neni vzdy idealnu. Pokud mě v beznem živote nekdo stve a nechci, aby o me vedel, jsem schopná ho vlastne tak nejak vyblokovat, obrazne řečeno. Situace, kdy treba vim, ze me tu bude někdo konkrétní sledovat a donaset, me pak nutí nic

    8. zář 2015

    Na zeď nedávat a s nikým se nedělit o informace

    8. zář 2015

    @isoldaeva chtěla jsem tím říct, že tato funkce by v mnoha směrech spoustě lidí zpříjemnila pobyt tady na koníkovi

    8. zář 2015

    Chápu tvůj postoj a nic pro ti němu nenamítám. Záleží na situaci, která může vzniknout. Ale je tu ještě jeden fakt, jak to tu celé bude vypadat. Síť ignorancí, jak bude ovlivňovat celé prostředí.

    8. zář 2015

    Uběhlo 7 měsíců a o čem jsi mě tenkrát ujišťovala, tak už neplatí... ☹

    6. dub 2016

    @mmlenka Máš pravdu, změnili jsme mínění. Asi sama znáš, že i každý člověk postupem času mění své myšlenky i postoje. Ne že by Koník byl přelétavý, ale začali jsme měřit a vyšel z toho výsledek, že soukromé diskuze používají 2% uživatelů. No a nyní jsme ve fázi, kdy chceme "renovovat" stránky. Soustředit se na služby, které budou k užitku většině a budou směřovat dopředu, tedy půjdou s dobou a s požadavky užívání. Soukromí nerušíme, ale přesouváme prostor.

    8. dub 2016