ivakalinova
30. lis 2022
126 

Slevový kupon na VILEDA Jet Clean!

S novinkou Vileda JetClean můžete důkladně vyčistit vaše podlahy v jednom kroku. Tento elektrický čistič podlah sbírá prach a vlasy, vytře vaše podlahy a vysuší je najednou. Zjistěte víc o tomto pomocníkovi, který šetří váš čas. 

1. Pomocník 3v1 šetří Váš čas

Nový čistič na podlahy vysává, vytírá a suší vaše podlahy v jediném kroku, což vám ušetří spoustu času. Jednoduše pohybujte s vysavačem dopředu, abyste současně vysávali a vytírali. Při pohybu vzad je přebytečná voda nasávaná a vaše podlahy zůstanou suché.

2. Uklízí všechny typy nečistot

Čistí všechny druhy nečistot – včetně drobků, prachu nebo tekutiny. Lze jej použít na všechny typy tvrdých podlah, jako je dřevo, laminát nebo dlaždice. Speciální váleček z mikrovlákna stírá při 2800 otáčkách za minutu a odstraňuje mastné nečistoty a odolné skvrny pro dokonalý výsledek.

3. Sytém dvou nádržek

Vileda Jet Clean má dvě oddělené nádržky na vodu – jednu na čistou a jednu na špinavou. Díky tomuto systému můžete umývat podlahy vždy s čistou vodou.

Slevu 25% najdete zde:

https://www.vileda.cz/elektricke/vysavac-a-mop-na-podlahy/Vileda-Jet-Clean-elektricky-mop-a-vysavac?utm_source=modrykonik&utm_medium=banner&utm_term=vileda+get+clean&utm_content=mk745d&utm_campaign=marketing

Slevový kód:

MK745D

#vileda

Škoda že není skladem. Super cena. Líbil se mi Philips, ale ten stojí 20000.

30. lis 2022

Mě by zajímala ta reálná účinnost, jestli fakt vytáhne i vlasy z koberce. Vypadá dobře.

1. pro 2022

@stratford ty ceny jsou hrozné ☹

1. pro 2022

@myspule1 já nemám koberce☹

1. pro 2022

gratuluji

4. pro 2022

Začni psát komentář...

Odešli