ivankapri
13. bře 2018
113 

Homeopatie a zvířata

Králíček ze zverimexu a kožní potíže I

Jeden vyléčený případ králíčka ze zverimexu. Na začátku si dovolím drobné upozornění. Jak se níže dočtete, je třeba ke králíkům volit veterináře, který jim rozumí, pokud tedy nechcete léčit výhradně alternativní medicínou.

"Dobrý den. Chtěl bych se zeptat a prosil bych o radu. Koupili jsme si králíčka ve zverimexu Také jsme si ho měli dobře prohlédnout, ale spoléhali jsme na serioznost. Králíčka doma jsme si ho prohlédli a zjistili jsme, že na krku má trošičku lupy a že se drbe. Navštívili jsme veterináře a ten mu dal za krk kapku Stronghold a řekl, že se nejspíš jedná o nějakého parazita, ale že ta kapka ho zlikviduje. Králíček se na chvíli přestal drbat, ale lupy má neustále a po třech týdnech se drbání dostavilo znovu a o dost výrazněji. Opět jsme navštívili veterináře a ten mu dal jiný spot-on, ale králíček se drbe dál Také jsem mu nechávala něco píchnout, což bylo naprosto bez efektu. Králíčkovi dělali stěry, ale výsledek nám nebyl oznámen - dostal antibiotika. Což na chvíli pomohlo. Tak na týden, nyní je vše zpátky a s horšími následky po oslabení po atb."

Doporučila jsem vit. c. Homeopatický sulphur 30 C do pití. Léky volím, na základě symptomů, neznamená to, že každý králíček s kožními potížemi dostane Sulph.

Po týdnu přišla odpověď, že králíček se velmi zlepšuje. Už se vůbec nedrbe, srst mu v místech zasažení vypadala, zahojila a začínají růst chloupky.

Info po měsíci. Králíček je v bezvadném stavu a nikdo by nepoznal, že mu kdy něco bylo.

Vytvořila jsem novou skupinu Autopatie a homeopatie pro nás i naše zvířecí miláčky, připojte se, můžete přidávat nejen dotazy, ale i Vaše úspěchy zejména ve veterinární homeopatii. https://www.modrykonik.cz/group/8267/

13. bře 2018

Začni psát komentář...

Odešli