126 / 277
    Domácí kuřecí šunka s kváskovým škvarkovým chlebem.

    čím to je že je tak růžová manžel jí má vždy takovou bledou nebo nevím jak to napsat a tahle je růžovoučká jak z obchodu

    19. led 2015
    jana974
    autor

    @rocerna no to netuším, dělala jsem jí prvně. Z kuřecích řízků, sůl Praganda , normální sůl a dusit 2,5 hodiny na 75st.

    19. led 2015

    @rocerna @jana974, tu růžovost zajišťuje nakládací sůl Praganda 😉

    19. led 2015

    tak to bude v tom 🙂

    19. led 2015
    jana974
    autor

    @boobinka jo jo, to bude tím 🙂

    19. led 2015

    Jak dlouho vydrzi?je lepsi nez z obchodu?diky

    9. kvě 2015
    jana974
    autor

    @alushenka88 u nás moc dlouho nevydrží, protože je nás pět, občas i šest a je hned pryč 🙂 . Ale tak myslím, že déle jak 5dnů by asi nevydržela. To leda nějak zavakuovat, ale s tím nemám zkušenost 🙂 Chuťově je trošku jinačí než z obchodu, ale je výborná a hlavně víš, co do ní dáváš 🙂 Zrovna mám zaděláno na kuřecí s pažitkou a nebudu dávat Pragandu, takže už nebude asi tak růžová.

    9. kvě 2015