92 / 293
    jana974
    autor

    Necháme přes noc rozkvasit 450g žitné mouky, 450ml vody a 50g kvásku
    Vznikne nám 900 g žitného kvásku, přidáme 300 g pšeničné chleb.mouky,
    12g soli, kmín, semínka (slunečnicová, lněná apod) a cca 50ml vody

    Zpracováváme a překládáme bochník který necháme další 1,5-2 h nakynout v ošatce, pak vyklopíme na vyhřátý plech a upečeme.

    6. říj 2014

    @jana974 Vypadá krásně 😉 Určitě vyzkouším!

    6. říj 2014
    jana974
    autor

    @petraludvikova děkuji, pak se pochlubte 🙂

    6. říj 2014

    tak ten je 🙂

    6. říj 2014
    jana974
    autor

    @germaine díky, ale už skoro není 😀

    6. říj 2014