janysevka
11. črc 2016
31657 

7 nejlepších dětských hlášek

Děti mají v zásobě mnoho neskutečných hlášek a odzbrojujících argumentů, že k nim někdy ani nemáte co dodat. 

Jaké hlášky odzbrojily maminky během uplynulého týdne? Zasmějte se u následujícího seznamu a klidně se podělte o hlášky, které jste vy zaslechli na vlastní uši!

1. Dnes ráno - zvracím a Agi na mě volá - blinkáš nebo si čistíš zuby? Říkám, že oboje. A Agi na to - tak počkej, to chci vidět! (aajda)

2. Když se Vás dítě, které je druhý den na prázdninách 10 km od domova do telefonu zeptá : "A táto, máte tam u Vás ráno nebo noc?" Zřejmě silný sociální zážitek. (keckemet)

3. Ten pocit, když se vás pubertální sestřenice vašeho partnera zeptá: A si si jistá, že čekáš fakt jen jedno?? .. po tom, co si prohlédne vaše břicho .. (nikola38)

4. Z deníčku dvouleté puberťačky:

Manžel: Týninko a foukej si tu polívku, je moc horká..

T: Nemám čas!

Manžel: A co děláš, že nemáš čas??

T: Jím polívku!!! (martanek1989)

5. Jdeme s klukama na hřbitov, venku svítí sluníčko, je tam fajn, tak na sebe hodím svoje oblíbené triko s želvou a šortky, narazím brýle a v momentě kdy sahám po klice se ozve děsně přísné dvojité " Stát!!! Jako mamino, to by tak jako nešlo...Nebudeš tu pobíhat s půlků zadku venku, aby ta nějací chlapi očumovali!!!...Taťka je v práci, ale eště jsme tu my, takže jdi do šatny a vem si třeba tu pěknů bílů suknu." Mám já to ale život. Ať žije tyranie. (mrs.bistra)

6. "Mami, můžu tableta??" .. "Zeptej se táty." .."Ale proč? Vždyť ty si tady kápo." .. No, aspoň někdo v tom má jasno. (shak29)

7. Volá mi čtyřletý syn od babičky: Mami, jak se cítíš, není ti smutno, nepláčeš? (kocicinka)

A na závěr dva maminkovské postřehy

  •  Zákon schválnosti. Uvař kafe, otevři knížku a do pár minut jsou děcka vzhůru. (allie)
  • Tak jsem dneska asi kompletně pochopila, co je to mateřská láska. Mateřská láska je to, když fakt strašně moc milujete maliny. A protože vaše dítě je miluje taky, dáte si jen jednu a všechny ostatní necháte tomu malému skřítkovi, protože nemáte to srdce mu je nedat. (apacheee)

Narazili jste na něco, co vás pobavilo a o co by ani ostatní neměli přijít? Rozesmáli jste sami sebe? Zvedlo vám něco náladu? Pošlete mi tip nebo použijte označení #zivotmaminek či #navrh . Budeme se těšit!

Eva

Modrý koník tým

U kamarádky 7mi letá slečna se těsně před spankem děsně zajímá co mamka přežvykuje v puse:
"co to jíš?"
"to není tvůj business"
"já chci ochutnat jak chutna ,to není tvůj business,"
😀 😀

11. črc 2016

"Milacku co jste meli ve skolce k obedu?"
"Pojifku"
"A jaka byla ta polivka, Honziku?"
"Dobja,sucha" :D

Nebo...

"Honzo! Jezisi Kriste co to delas?"
"Zaolavam hnuj!"
Hmmm fajn pan syn se vykadil na koberec a zajezdil ho do nej trakrorem :D

11. črc 2016

Sly jsme spolecne s dcerou na WC v obchodaku. Do jedne kabinky, nejdriv ona a ze pak ja. Vycurala se a pta se me : "Ty chces taky curat?" Odpovidam ze ano. A dcera na to vyhruzne:"A nemas to uz v katatech?!!" 😀

12. črc 2016

@sammaelka to je dooobry😃

12. črc 2016

"Pojď se mnou do obyvaku, já se bojim" "čeho?" "ploste se bojím" " nemáš se čeho bát, vždyť je den a uvidis na nás" "pochop to!! Jsem ještě dítě!!" 😀

15. zář 2016

Začni psát komentář...

Odešli