janysevka
28. čer 2019
1377 

Fred & Flo hledá Ambasadorku

Barevný svět Fred & Flo plný fantazie, spokojených dětí a každodenních dobrodružství hledá Ambasadorku. Pokud máte doma malého dobrodruha, který rád objevuje svět, určitě vás potěšíme!

Image title

Špinavá pusa po dobrém obědě, který skončil i všude kolem, špinavé ruce od dovádění venku či hotová potopa po večerním koupání? I v těchto chvílích spočívá krása rodičovství. Nová řada produktů Fred & Flo si poradí s běžnými úskalími každé maminky. Jde o značku, která má široký sortiment a vyrábí vše, co vaše miminko potřebuje - pleny, toaletní potřeby, vlhčené ubrousky a užitečné příslušenství pro maminku i miminko. Vstupte do této pestré země a staňte se její součástí.

Jaká by měla být Ambasadorka Fred & Flo?

Hledáme aktivní maminku s děťátkem do 3 let, která si užívá života plnými doušky. Ráda vaří, cestuje, pečuje o domácnost a s dítětem tráví čas aktivně. Zároveň však hledá způsoby, jak si zjednodušit to, co se zjednodušit dá. Den má přece jen 24 hodin a je toho tolik, co bychom chtěly stihnout, že? Budoucí Ambasadorka má být zkrátka aktivní, komunikativní, inspirativní a praktická maminka.

Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
  • nové a moderní dovednosti, které se hodí do životopisu,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
  • a samozřejmě finanční odměnu 4 706 Kč měsíčně na autorskou smlouvu.

Do konkurzu na Ambasadorku Fred & Flo se zapojíš jednoduše. Stačí do neděle 7.7.2019 vyplnit tento dotazník.

Napiš nám, proč bys chtěla být Ambasadorkou pro Fred & Flo právě ty. Popiš nám, jak trávíš běžný den se svým dítětem. Také nám prozraď, jak bys k úloze Ambasadorky přistupovala a uveď i nějaké příklady. Zkus nás přesvědčit, že hledáme právě tebe 😉

Těšíme se na všechny příspěvky a držíme palce! 🍀

Začni psát komentář...

Odešli