jindrichv
27. čer 2017
135 

Jak jsme celá rodina testovala výrobky ActiMaris

Než začnu cokoliv psát, chci moc poděkovat týmu, že mě vybral a já s rodinou mohla testovat gel i sensitive vodu ActiMaris. Když mi přišel mail a vzápětí balíček, byla jsem hrozně ráda, protože jsem si byla jistá, že se u nás tento pomocník neztratí.

Pár dnů poté co dorazil balíček jsme se s kamarádkou a našimi dětmi vypravily do Zoo a já jsem raději s sebou do batůžku zabalila i gel ActiMaris. Je skladný a jak jsem poznala za krátkou chvilku, využito nesčetněkrát 😊. Dcerka v Zoo špatně šlápla na schod a zranění bylo na světě. Naštěstí byla odřená jen na koleni a na předloktí, ale i tak jsem byla ducha přítomná a hned použila gel. Sice jeho vůně nic moc a do čerstvé rány není úplně nejvhodnější, ale dcerka byla statečná a to chvilkové štípání zvládla. Rány se krásně zatáhly a i když měla náplast na ruce, se strhnutím bylo vše v pořádku a teď po cca 10 dnech není po odřenině ani památky.

U dcery se poslední dobou objevily odpruzeniny a i když jsem tomu moc nevěřila, byla jsem mile překvapena. Na opruzeniny jsem použila sensitive vodu a za dva dny bylo po opruzeninách a dcerka opět veselá. 

Do testování jsem zapojila i partnera, který si spálil kotník a i když si myslel, že si z něho dělám legraci, nechal se ošetřit. Vůně, stejně jako u gelu byla dosti odpudivá a přítel se vzpouzel, ale nakonec to dopadlo překvapivě dobře. Stroupek přestal pálit a rána se začíná hojit. 😊

A aby toho nebylo málo, i já jsem se zapojila - "bohužel " začalo léto a s ním i spojené pro mě neoblíbené létání komárů. Sítě v oknech nemáme, takže jsem na svém těle pochytala velké množství ďobanců. Naštěstí jsem každé ráno mohla sáhnout po gelu a tím předejít svědění a pálení, které vždy dráždilo ke škrábání a následnému ošklivému strupu. 

Takže, když to tak shrnu - jsem ráda, že máme jak gel, tak i vodu. Sice obojí vůbec nevoní - zápach něco mezi chlórem a Savem, ale výsledky jsou "zatím " jednoznačné. Dcera v zimním období trpí na atopické ekzémy a jak to přijde, vyzkoušíme i na tyto stroupky. Snad to zmizí taky tak rychle, jako všechno ostatní ...😊😉

#test_actimaris

Začni psát komentář...

Odešli