33 / 85
    Tak tohle je něco, jen musím myslet na to, že zařizuji pokoj i pro velké batole :-D

    Hezký, ale přijde mi že to je tak do 3 let😀

    14. zář 2011
    kackark
    autor

    @kettm No právě, taky to tak píšu. A za ty prachy, to kdyby sis vypočítala na dny, co to užiješ, to by bylo něco 😀

    14. zář 2011

    Přesně tak, jako je to nádherný, taky se mi to líbí ale je to spíš pro lidi co nemusí moc koukat na prachy, my už vybírali pokojíček aby mu vydržel aspoň do13ti (dýl to asi stejně nepřežije útok našeho roubies😀))

    14. zář 2011
    kackark
    autor

    @kettm Přesně. My chceme kupovat masiv borovice, takže teoreticky by to bylo i do vysokoškolských let, ale takové iluze si nedělám 😀

    14. zář 2011

    tak já přidám spíš negativní názor, já bych si něco takového nepořídila ani za zlaté prase 🙂) je toho na mne nějak všeho moc ...

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @petule246 V zásadě souhlasím, líbilo by se mi třeba jen pár komponentů, ale přijde mi to nepraktické. Slouží to jen velmi krátkou dobu.

    15. zář 2011

    jj, ten motiv je hrozně milej, ale mám pocit, že by mne takový pokojíček asi rychle omrzel

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @petule246 Určitě na tom něco je. U mě za to můžou těhu hormony, ale už ani pro skoro dvouletého syna si to představit neumím.

    15. zář 2011

    hormony jsou prevít 🙂) ale vůbec to nemusíš vysvětlovat, vždyť o pár řádků výš se tenhle pokojíček holkám moc líbí ... jen na to mám jiný názor. My jsme klukům zařizovali nedávno dětskou ložničku a v nábytku jsme byli dost střídmí, ale zase jsme se vyřádili na výzdobě v duchu auto-moto ( koberec, ručně malované obrázky, samolepky) - ta se dá vždycky jednodušše vyměnit.

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @petule246 Ono ani nejde o to, že bych měla pocit, že to musím vysvětlovat. Spíš, když se na to po pár dnech dívám jinýma očima musím ti dát za pravdu.
    My chceme pokojíček řešit úplně stejně. Jednoduchým klasickým masivem a doplnit samolepkama, tou sítí, kobercem atd.). Na ruční obrázky si netroufnu a navíc mi manža malování zatrhl, ale alespoň něco 😀

    15. zář 2011

    @kackark - já je koupila na fler.cz malované na skle - všechno s motivem zvířátek na dopr. prostředcích v různých barevných rámečcích a mám z nich pořád radost.

    Už ti musím přestat kecat do albíčka, ale kluci spí, tak vychutnávám kávičku 🙂

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @petule246 Já mám taky relax. Jinak bych tu být nemohla. A to je máte na zdi ale přivrtané, viď? Já myslela přímo na zeď malované. Bydlíme v hodně starém baráku a s manžozu se "hádáme" o každý hřebíček, tak proto chci tolik tu síť.

    15. zář 2011

    jj, každý je na hřebíčku. No můj chlap už ví, že když mám utkvělou představu něčeho, tak se mnou nehne, takže zatloukal dokonce on sám 🙂) My máme pro každýho kluka svůj pokoj, ale dokud budou malí, tak budou mít společnou ložnici (tam jsou ty obrázky a vše ve stylu auto moto) a společnou herničku (tu tyrkysovou) a tam chci tu síť, že si tam budou vystavovat svoje výtvory. A ještě mám takový sen, na zkosenou stranu se střešním oknem dát dětskou tapetu s mráčky a oranžovými letadly. Je fakt kouzelná, ale přeci jen by to taky něco stálo ...
    Koho čekáš - holčičku nebo kluka?

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @petule246 Miminko je právě překvapení😀 Navíc bydlíme provizorně. Takže co se týká doplňků musím být střízlivá. Nešetřím pak tedy na nábytku. Závidím, že máte už stále bydlení. To bych si ty svoje představy prosazovala taky tvrději. Chtěla jsem vymalovat barevně, žluto-modře a pískové duny atd. Ale nedá se nic dělat. Ustoupila jsem, a za to budu mít tu úžasnou polici na hračky z Ikea.

    15. zář 2011