38 / 85
    A zdá se, že díky své velikosti 160x225 cm to vyhraje tento koberec. Už je v procesu objednávání:-D

    Máme ,ale v růžovém až bych si ho nepořídila ráno vysaju a večer je na něm hrozně vidět bodel ☹

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @roniinka A je to kvalitou koberce, nebo tou barevností? Máme doma psí slečnu, takže vysavač mám několikrát denně v ruce, s tím prostě musím počítat. Ale pokud není dobrá kvalita volbu bych ještě zvážila.

    15. zář 2011

    @kackark to nevím ☹ je možný,že je to tou bareností. Ale nevím ☹ to jo a hlaně my měli jen tenhle jako běhnou a to se mi nechtělo každý den vysávat jen ten malej koberec a podlahu jsem jen zametla.

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @roniinka Ale já nepochopila, jestli je na tom vše vidět, a nebo jestli se z toho koberce vytrhávají třeba nitky nebo chuchvalce. To chápu, že se Ti nechtělo. Já mám koberce téměř všude.

    15. zář 2011

    @kackark Jéé promiň 🙂 nn z koberce to nebylo. Byl na něm vidět drobečky , bordýlek atd atd a měli jsme ho v době kdy jsem byla po porodu tak mi hrozně padaly vlasy takže těch na nom bylo 🙂)) takže kalita koberce ok 😉 ted jsem ho dala na balkon a měli jsme pod ním v teplech bazének 😉

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @roniinka Tak to moc díky za odpověď, uklidnila mě. Je pravda, že to bude možná maličko nezvyk, protože máme všude zátěžáky a ty jsou v tomhle tolerantnější, ale mám skvělý akumulátorový vysavač, tak je hned na hruho vysáto. Ten druhý vytahuji jen tak dvakrát do týdne.

    15. zář 2011

    @kackark jj ted máme taky koberec ložnici a ten je super na něm to vidět není 😀 tak to je super taky asi nějaký vysavač pořídím tamten se mi taky nechce tahat ☹

    15. zář 2011
    kackark
    autor

    @roniinka Jestli chceš pošlu Ti do IP odkaz. Je to obrovský pomocník! A baví to i malého a dát se z něj vyndat i jen ten motor a třeba na vysátí auta to je bomba.

    15. zář 2011

    Super budeš hodná 😉

    15. zář 2011
    15. zář 2011