4 / 8

    Argentum gel je vynikajícím spojením tisíciletých znalostí vlastností stříbra a nanotechnologie – technologie nové doby.
    Argentum gel má vysoký antibakteriální účinek
    Složení Argentum gelu: Aqua, Glycerin, Carbomer, Triethalonamine, Silver.
    Popis produktu: Je vhodný na ošetření vyrážek, akné, drobných řezných ranek a odřenin(depilace, holení), štípnutí hmyzem, zánětů a oparů. Dále je vhodný tam kde chceme dosáhnout rychlého zklidnění pokožky. Účinně urychluje proces regenerace, působí proti svědění. Je vhodný pro všechny typy pokožky. Může být používán dlouhodobě. Není parfémován. Upozornění: preparát by neměly používat osoby s prokázanou kontaktní alergií na stříbro.
    Návod k použití: Argentum gel naneseme na místo , které chceme ošetřit, případně lehce rozetřeme prsty. Necháme zaschnout. Pro zrychlení účinku doporučujeme opakovat několikrát denně.
    Argentum gel - místní antibakteriální přípravek Schváleno SZÚ ČR č.j. 1808051 je unikátním spojením tisíciletých znalostí vlastností stříbra a nanotechnologie – technologie nové doby. Byl podroben tvrdým zkouškám kvality a prokázalo se, že velikost nanočástic stříbra je na světové úrovni nejvyšší účinnosti těchto částic(iontů).

    cena 140-150kč skvělé při akné, na oděrky, popáleniny atd

    16. čer 2013