katbr
8. lis 2016
71 

Spálová angína

Dobrý den, chci se zeptat, jaký způsobem léčíte nebo léčí váš doktor spálovou angínu.  Co nastoupila dcera do školy ji máme vesměs pořád, měla jí už 8x, letos od ledna ji máme už podruhé. Je ve 3 třídě.

Dr. vždy střídá antb. nebo pýchaný penicilin, měli jsme i léky na imunitu, dlouhodobě brané- u nás to má snad obrácený efekt, v polovině braní či na konci se nemoc ohlásí.

Zkoušeli jsme homeopatii, čínské produkty, prosím o typy.

Teď je rozměnu rozhodnuta o vytržení mandle, nosní už nenáme...zatím 🙂

Všem děkuji za postřehy.

Ja jsem se spalovou anginou mela problem v dospelosti, nakonec udelali vyter lidem z meho nejblizsiho okoli a byl tam jeden bacilonosic. Prelecili ho a od te doby mam pokoj

8. lis 2016

U nás ve školce byla také. Pořád se to točilo dětem dokola, vracelo se to. Až dr. tuším ve spolupráci s hygienickou stanicí vyhlásila povinné stěry všem dětem a snad i učitelkám a našel se jeden bacilonosič bez příznaků. Takže doporučuji tlačit na doktorku, případně snad i hygienu. Protože mít to 8x snad už není normální. Ať je brzy lépe 😉

8. lis 2016
katbr
autor

Děkuji, to neustále řeším, ve škole p.uč.řekne, že musí jít s dětmi na výtěry a víc jak polovina nejde, protože rodiče musí do práce, nikoho to nezajímá, protože jeho dítě nemocné není.
Volala jsem na hygienu a informovala se, ale bylo mě řečeno, že to není jejich problém, že tato hromadné akce, jako kdysi už nedělají.
Co tedy dělat a kam se obrátit??
děkujimoc...

8. lis 2016
katbr
autor

Naše p.uč.to neudělá, není to v její pravomoci..
Zázáleží na rodičích.
A pak vám tchýně řekne, co s ní pořád dělám, že je furt nemocná...

8. lis 2016

Tak to je blbé ☹ My v tomhle asi máme výhodu, že jsme na dědině a dr. je v podstatě ve stejné budově jako školka. Co poradit, netuším. Asi tlačit na zřizovatele školy?

8. lis 2016
katbr
autor

zkusím...děkuji za typ.

8. lis 2016

Začni psát komentář...

Odešli