1 / 180
    Štouchané brambory s pažitkou, dušený špenát na cibulce a steak z lososa - jen pokapaný limetkou, osolený a opepřený 4mi druhy pepře :-) Lahoda :-)

    parádní, vyhrála by jsi určitě prostřeno!

    22. říj 2013

    @extremsvatba jééé, děkuji 🙂

    22. říj 2013

    asi k vám přijdu na oběd 🙂

    22. říj 2013

    tuto kombinaci zbožňuju - teď budeme mít lososa až na vánoce - zavedli jsme tradici místo kapra

    6. lis 2013

    Klári, losos je pečený nebo smažený na pánvi? 🙂 A do špenátu přidáváš i česnek nebo ne? 😉 Dneska se chystám na lososa poprvé, nějak jsem nikdy ryby nemusela, ale poslední dobou mě chytly 😉 Díky!

    1. pro 2013

    @janinous Jani, tenhle je dělaný na klasické steakové pánvy cca 5-6 minut z každé strany. Podle výšky toho steaku, když je nižší, stačí do pěti minut. A do špenátu dávám stroužek, aby to mělo chuť 🙂 myslím si, že to holkám nemůže moc uškodit 🙂 ať se povede 🙂

    1. pro 2013

    mnam, moje oblibene!

    6. pro 2013

    júúú, tak to vypadá nádherně a určitě i výborně chutná, nepohrdla bych 🙂

    20. pro 2013

    @ulicnice děkuji 🙂 my to milujeme 🙂

    20. pro 2013

    začínám se zdravým jidlem a toto vypadá mnamozně 🙂 asi taky uděláme 🙂 lososa měl náš domik na vánoce ... a i tomu moc chutnal 🙂

    7. led 2014
    10. led 2014

    woooouuu, tak tohle můžu! Máte moc krásně naservírované, slintám 😀

    8. bře 2014

    Tohle milujeme 😵 Zrovna dneska jsme měli lososa k obědu 🙂

    28. dub 2014

    @osicenka my také 🙂

    28. dub 2014

    Lososa jsi pekla na oleji, nebo na másle?

    31. kvě 2014

    @berev tohohle konkrétně na oliv. oleji - je dělaný na pánvi 🙂

    31. kvě 2014

    Mnamka lososa miluju !!!! Vypadá to luxusně

    21. čer 2014