59 / 180
    ♥Pstruh po mlynářsku s hranolkami a salátem♥

    RECEPT: Pstruha očistím, omyju, nasolím. Do bříška ho potřu česnekem. Na pánvi rozehřeju olej s plátkem másla, pstruha obalím ve směsi hladké mouky, 1/2 lžičky mleté slakdé papriky a 1/2 lžičky drceného kmínu. Smažím dozlatova cca 6 minut za každé strany.

    6. pro 2013

    ta paprika nezhořkne?

    6. pro 2013

    @betka20 vůbec,je jí tam fakt troška 🙂

    6. pro 2013

    hned jsi mi udělala chuť na rybičku :-P

    6. pro 2013

    @kalkulantka to je dobře, to já ráda 🙂 rybička je zdravá 🙂

    6. pro 2013

    no já mám akorát tuňáka v konzervě, to taková mňamka nebude, ale asi si ho dám 😀

    6. pro 2013

    @kalkulantka i tuňák je fajn, i když čerstvá rybka, je čerstvá rybka 🙂

    6. pro 2013

    @klaire22 diky 🙂 zitra udelám 🙂

    6. pro 2013

    @betka20 ono jak se to promíchá v té mouce a prakticky té mouky na tom pstruhovi tolik není, tak to vážně nezhořkne, nebo my to chuťově nezaznamenali 🙂

    6. pro 2013

    Mňam, milujeme pstruha na másle, ale tenhle recept taky zkusím 🙂.

    6. pro 2013

    @anejka83 my milujeme pstruha celkově 🙂 děkuji 🙂

    6. pro 2013

    Udělala jsem a dětem to moc chutnalo..děkuju za recept 🙂

    15. pro 2013

    @eliska_v není zač 🙂

    15. pro 2013

    Pred chvili jsme dojedli. Vyborny recept. Dekuji

    3. pro 2015