1 / 1

    Dáváme Eye Q, což je taky rybí tuk. Dáváme to primárně kvůli tomu aby se malýmu zlepšilo soustředění a rozmluvil se, což se děje. Ale na imunitu to možná má taky vliv, protože oproti loňsku je úplně hvězdně zdravej. 🙂 A to loni dostával Imunoglukan.

    29. říj 2018

    rybí olej neberu, ale jíme minimálně 2x týdně ryby a mořšké plody.

    29. říj 2018

    Já dávám rybí tuk synovi, sice jinou značku,ale funguje výborně. Jediný ze 4 děti je pořád zdravý. Nejstarší jo nechce , že ji nechutná a akutně bych potřebovala nějaký pro dvouleté holky, ale v lékárně mi bylo řečeno, že je až od tří let

    29. říj 2018

    Snažíme se dbát na pestrou stravu, včetně doplňování probiotických a fermentovaných potravin, a na psychickou pohodu, která dělá také hodně.

    29. říj 2018

    Tak my dáváme rybí tuk Mollers ovocnou příchut a nejraději by šli pro přídavek 😀

    29. říj 2018

    Poprvé na imunitu zkoušíme oscillo, tak uvidíme zda se osvědčí. Rybí olej nedávám, snažíme se aspoň jednou týdně jíst ryby, ale nevím zda je to dostačující.

    29. říj 2018

    Zrovna jsme zacli davat tenhle rybi tuk na doporuceni od znamych. Tak uvidime, testovani teprv zacalo.

    29. říj 2018

    Rybi olej jsem nikdy nedavala. Zkousela jsem toho hodne, dala do toho spoustu penez a bez efektu. Ted jedeme jenom na Cecku a zatim je zdrava.

    29. říj 2018

    Malé dávám na imunitu glukanek. Sobě nic.

    29. říj 2018

    rybí olej beru zatím jen já a protože jsem take slyšela že děti až od 3 let tak ještě půl roku a nasadim ho i synovi. Jinak utuzujeme zdraví dobrou a vyváženou stravou a ja střídáním teploty ve sprše.

    29. říj 2018

    Snažím se, abychom všichni jedli pestrou a vyváženou stravu, tedy hodně zeleniny, ovoce, ryb, zakysané výrobky. Syn navíc užívá betaglukany a probiotika.

    29. říj 2018

    Když na dcery něco leze, zvýším dávku vitaminu C. Rybí olej Eye Q dávám prostřední dceři, moc jí chutná, chtěla by si přidávat. Dávám jí ho kvůli mluvení, ale myslím, že to má vliv i na imunitu. Chtěla bych ho dávat i nejstarší dceři, ale ta ho nepozře. Těším se na testování, tento jsme ještě neměli, třeba by ho užívala 🙂

    29. říj 2018

    Dáváme a teď má syn angínu 🙄😕

    29. říj 2018

    Manžel mi olej od Möllers koupil v těhotenství, nebyla jsem schopná ho pozřít 😀 (celkově ryby, jsem cítila na kilometr). Takže olej si vypil sám a já zobala Möllers kapsle. 😀 Už je mám na zimu opět nachystané.

    29. říj 2018

    Malému dávám hlívu ústřičnou, sebe dopuju céčkem. Plus vyvážená strava, ovoce, zelenina..

    29. říj 2018

    Moellers s detskou prichuti mame doma a obe deti dostavaji kazdy den 🙂

    29. říj 2018

    Ja davam echynaceu,loni dostavala colostrum ,plus jime hodne ovoce a zeleniny,ale ted jsme nekde neco chytii a stoname vsichni 4 :-/ale je pravda,se dcerka mela teplotku jen jeden den a jinak max nudle🙂

    29. říj 2018

    Na imunitu davam detem olej Mollers s prichuti citronu a bylinny rakytnikovy sirup.

    29. říj 2018

    Davame Mollers citron a take ovocnou prichut-deti rikaji žvýkačkovou a pijeme šípkový čaj-vlastnoručně sbíraný.

    29. říj 2018

    O naší imunitu se starám tak, že zajistuji přísun čerstvého ovoce, zeleniny a bastime cca 3x do tydne kvalitni ryby.

    29. říj 2018

    Vyzkoušeli jsme toho hodně. Momentálně dávám rybomunil.

    30. říj 2018

    Nyní zkoušíme multi imun ale rybí olej jsme ještě nezkoušeli. V zhledem k četnosti nemocem na něj asi také brzy dojde.

    1. lis 2018

    Teď jsem koupila Hlíváčka a dávám i Vigantol. Frčíme si i na smoothie.

    1. lis 2018

    Ahoj Koniku, radi otestujeme s detmi. Dcera 6 let a syn 3 roky, oba navstevuji skolu ci skolku a oba porad doma marodny. Ja sama pracuji ve skole a o nemoce ve skole neni nouze. Deti casto maji rymu a kasel, ja trpim na zanet dutin a atb moji imunitu uz znicili, protoze mam co dva mesice nove atb. Deti trpi na rymu, kasel. Vyzkouseli jsme jinou znacku oleje a celkem bez uspechu, proto radi otestujeme a poreferujeme 🙂

    8. lis 2018