kudrlenkaa
14. črc 2017
152 

Naše první testování Biskiti od Emco

Předem děkuji MK, že jsme byli vybráni k testování produktů přímo dělaných pro moji rodinu. A kdo že testoval? Já a kluci Daník (9), Jaroušek (4) a Venoušek (13 měs.). 

Milujeme sušenky a málokdy u nás nějaké zbydou. Už po oznámení dětem co nás čeká a co nám přijde za balíček, začaly otázky "Kdy už nám přijdou . Byli jsme mile překvapeni již po rozbalení. 

Testovali jsme Biskiti - Lískový oříšek a med (zelené) a Čokoláda a kokos (hnědé)

První ochutnávka, která trvala asi 3 min. dopadla takto : 

S tím jsem ale u našich kluků počítala. Následně jsem se snažila opravdu poctivě sušenky využívat k testování v mé přítomnosti 🙂 a vyzjistit jak a které jim chutnají. 

Daníkovi se zdály sladší s medem a při možnosti výběru zvolil na tábor tyto. Musím uznat, že balení je praktické (rozbalíte a nic se nerozsype) a na tuto akci byly vhodné. Žádná čokoláda, tím pádem čisto a do stanu super. 

Dále jsem se zaměřila na Jarouška. Tomu chutnaly oba druhy. U něj opravdu platí, že CHUTNAJÍ I BAVÍ. Je to rebel 🙂

Jako přeposlední testoval Venoušek. Jeho zaujal hlavně obal. Na něj jsou zatím sušenky tvrdší, takže je spíš rozdrobil, ale zkrátka určitě nepřišel. 

No a poslední balení jsem si šetřila pro sebe já. Musím říci, ke kávě dobrota. Já mám ráda všechny sušenky, ale dám přednost suchým, bez čokolády a krému. Nejspíš podvědomě kvůli kaloriím. 

Tak abych to nějak srozumitelně shrnula. Lískový oříšek a med (zelené) jsou o něco sladší. Hnědé přesto, že jsou s kokosem, není výrazně cítit. Oba druhy jsou ovesné (mouka + ovesné vločky), bez palmového tuku a rozinek. Dále bez umělých barviv a konzervantů. Jako velké plus hodnotím formu balení, že je celé dáte na stůl. Klidně pro návštěvu, či dětem venku na deku, na výletě, za pochodu. 
Nás honí doma často chuť na sladké. Tyto bych vybrala jako vhodnější sladkost, před čokoládou, koblihou apod. Jediná nevýhoda složení, že se více drolý. Při dalším nákupu chci zjistit cenu. Za mě a děti: SUPER. Moc jsme si pochutnali. Děkujeme. 

L+D+J+V

#test_emco

Začni psát komentář...

Odešli