15 / 168
    s tetou

    typuji na vaší sestru🙂To je podoba..

    19. zář 2011

    @jaa - ano 🙂 zvláštní, říkají to úplně všichni, přitom ani jedna z nás si to nemyslí... 🙂

    20. zář 2011

    @laska.nezna.hranic Ono to tak většinou bývá.Jste si hodně podobné.Kdyby tam nebylo napsané,že se jedná o tetu,tak jsem se divila,že je mamina tak čilá😀DD

    20. zář 2011

    @laska.nezna.hranic souhlasím s @jaa - fakt jste si hodně podobné a než jsem sjela fotkou níž, kde jsem si všimla, že je to teta, taky mi bliklo, že jsi nějak čilá🙂

    10. říj 2011

    @lucisa - kéž by... jsem byla polomrtvá ještě druhý den. když mě vedli do sprchy, šla jsem rovnou k zemi. a další problémy se přidružují doteď. ale chtěla jsem rodit přirozeně a povedlo se, tak to beru jako daň 🙂

    10. říj 2011

    @lucisa
    @laska.nezna.hranic Měla jsem přesně stejný pocit u fotky...Já chtěla také přirozeně a nakonec to skončilo SC..

    10. říj 2011

    @laska.nezna.hranic , @jaa asi každá soudná žena, pokud nemá vyloženě zdravotní problém, si raději vytrpí tu chvilkovou bolest a porodí přirozeně, než si to "ulehčit" bezbolestně císařem, ale za pozdější cenu (riziko v dalším těhu, porodu, příp. nemožnost mít víc dětí kvůli riziku atd.), takže se vám nedivím.
    Ale ať už porod skončí tak nebo tak, důležité je, když je na konci zdravé a živé miminko a maminka, to je potom všechno zapomenuto.
    Ale co bych tu povídala, kor @jaa už je zasloužilá mamča😉

    10. říj 2011

    @lucisa Já sin vyžrala bolesti ,až dokonce..Chybou UTz,kdy i já jako laik vidím,že je placenta hned u vchodu a ,že bude problém...Oni to zanedbali a malá mi mohla zemřít a já sní.praskla mi děloha a roztrhala jsem si placentu..Následky mám dodnes..A to jsem tak chtěla přirozený porod bez všech těch utrejchů..

    10. říj 2011

    @jaa ty jo, to je mazec, tak to teda - no uff, ještěže to tak dopadlo. Můžu se zeptat, v kolika jsi rodila, že tě nebraly jako rizikovou, protože vzhledem k věku starších dcer předpokládám, že ti bylo kolem 40, a to jsem si myslela, že takové maminky sakra hlídají.
    Hlavně, že je malá i ty v pořádku (bohužel s následky), ale jako no....
    Já poslední porod taky neměla jednoduchý, resp. samotný porod v pohodě, ale malou jsem přenášela, z vyvolávačky mě poslali domů a kdyby se malá narodila podle toho, kdy si mě pozvali na další vyvolání a nerozjela si to sama, tak ji nemáme.
    2x omotaná šňůra, totálně zkažená plodovka, zlomená klíční kost, ale hlavně, placentu už mi brali pod narkozou, protože se jim při odchodu roztrhala na cáry. Sestra pak manželovi bokem řekla, že to bylo za minutu 12, že placenta byla na hranici životaschopnosti a za pár hodin by mohla přestat plnit svou funkci, takže by malá asi neměla šanci☹
    Ale už nechci psát o smutném, když je tady malý krásný mrňousek 😉

    10. říj 2011

    @lucisa Pane jo..Taky jsi to neměla jednoduché..☹Já měla tp na 23.9.Ale ,malá byla velká,tak mi ho šoupli na 19.9.Malé se nechtělo.Sice bylo vše nachystané,ale nesestupovala dolů.Což už byl první náznak problémů..I u první jsem měla sestouplou hlavičku 14 dní před tp.25,9 mi to měli vyvolat,ale malá se rozhodla sama..🙂Byla celá zamázkovaná,takže tam klído ještě dva týdny mohla být..Jinak,mi bylo 34.

    10. říj 2011