62 / 400
    Večeře: chlebík s paštikou a salátem.

    A to.mas nejakou tu domaci jak jsi delala?

    21. led 2014

    @brambora20 Ano, to je domácí. Kupovanou jsem nejedla už desítky let 😀

    21. led 2014

    @llluckaaa tak dej recept

    21. led 2014

    @brambora20 Na asi lžíci olivového oleje dát jednu pokrájenou cibuli a nechat zesklovatět. Pak přihodit lžičku tymiánu (používám sušený). Pak přidat očištěná kuřecí játra (0,5 kg). Opéct a pak přilít 40 ml brandy (používám Napoleona). Osolit, opepřit čerstvě mletým pepřem a dusit. Mezitím si dát do mísy půlku kostky másla a 40 ml mléka. Až jsou játra podušená, dát do mísy a rozmixovat do hladka. Průběžně ochutnávám a dochucuji ještě solí a pepřem. Pak se to dá do misek a nechá ztuhnout.

    21. led 2014

    @llluckaaa a slo by to bez toho alkoholu?

    23. led 2014

    @brambora20 Asi šlo, ale nejspíš by to nebylo ono. On tomu dodá takovou pěknou vůni a příchuť.

    23. led 2014

    @jannie88 Recept na paštiku je zde 😉

    3. únor 2014