19 / 400
    Tofu na paprice se zeleninou a ječnými krupkami

    škoda, že nemůžu, vypadá to luxusně...☹ Takové obědy jsem měla ráda 🙂

    16. únor 2016

    @lucisuska Luci, tak si místo tofu dej kuřecí prsa. Určitě to bude taky dobré, jen to budeš muset delší dobu dusit.

    16. únor 2016
    16. únor 2016

    Tímto děkuji @marie_anna za nápad na toto výborné jídlo 🙂
    PS: Vaříš z krupek? Jestli ne, zkus, je to levné, jednoduché a dobré 😉

    16. únor 2016

    @llluckaaa To mám velkou radost, když lidem chutná můj recept, potěší mě to ze všeho nejvíc. 😵 Uvažovala jsem o tom a nikdy nezkusila, prosím, dej nějaké osvědčené tipy, zrovna objednávám na zítra Tesco.

    16. únor 2016

    Moc hezká fotka! Jinak můj talíř stál šede a miska třicet korun, ale jsou z poctivého materiálu a krásně matné, tj. vhodné k focení. 🙂

    16. únor 2016

    @marie_anna Tak zkus vzít i ty ječné krupky. 0,5 kg stojí asi 10 Kč, takže za pokusy skoro nic nedáš 🙂 Vaří se podobně jako rýže, trvá to tak 20 minut... Viděla jsem v tvých receptech jako přílohu bulgur a určitě by šel nahradit krupkami.
    Já mám taky další nový talířek 😀 Viz tato fotka vlevo nahoře 😉

    16. únor 2016

    @llluckaaa A jaké mám koupit, mají různé velikosti (malé, střední, velké).

    16. únor 2016
    Komentář byl odstraněný