373 / 405
    Uff, dnes to teda drelo, ale dotlacila jsem to tam - 7,11 km s Michalem Davidem

    Prosímtě, co je to za pás a jak jsi spokojená? Dá se složit? Díky 🙂

    10. črc 2023

    @mastik mám tento, složit se dá a spokojena jsem, jen je teda brutálně tezky

    10. črc 2023

    @llluckaaa Moc díky! Už jsem koukla na parametry a vypadá suprově. Ale 80 kg je teda fakt dost. To je asi lepší mít na něj místo a neskládat. Už mu chybí jen aby na tý obrazovce šlo i na něco koukat 😀.
    Tak snad jednou. Zatím se mi daří běhat ráno do práce....velmi nepravidelně. Odpoledne se většinou ven nevykopu, obzvlášť teď v létě.
    Tak přeju ať to pořád takhle běhá. Tvoje album je velká inspirace 🙂

    10. črc 2023

    @mastik Dekuju. Mne se venku běhá hůř, jednak mi nedělá dobre tvrdý terén, nechce se mi v zimě, za tmy, za větru…. když má doma člověk ten pas, tak většina výmluv odpadá. Jako bala jsem se, aby z nej nebyl do roka vesak, ale zatím dobrý 😀

    10. črc 2023

    @llluckaaa Tak to je super a vlastně máš úplnou pravdu. Přesně proto se mě osobně daří běhat jen to ráno. Dělám to tak, abych byla v práci na šestou (normálně nemusím). Takže vstávačka a většinou si říkám prvních pár set metrů, že jsem kráva, proč to dělám, ale pak si to sedne 😅 Odpoledne už na nějaký kolečko venku mám právě ty výmluvy.

    10. črc 2023

    @mastik já chci zkusit aspoň jednou týdne rano na sedmou do posilovny, ale uvidím, zda překonám lenost. Do práce nedobehnu - 20 km po silnici, říkala jsem si, ze bych jezdila na kole, ale je tam dost provoz, tak mám strach.

    10. črc 2023

    @llluckaaa Jasně, tak to se moc nevyplatí, je to risk mezi auty. Záleží na podmínkách. Já to mám právě malinko pod 6 km a celé po cyklostezce/stezce pro pěší. Ale určitě to ráno doporučuju aspoň vyzkoušet. Člověk už má pak splněno a odpoledne "nic nemusí" 🙂

    10. črc 2023