11 / 351
    Ovesné sušenky

    •60 g pohankové mouky (doporučuju značku Šmajstrla)
    •20 g ovesné mouky (co nejjemněji rozmixovaných ovesných vloček)
    •40 g tapiokové mouky (lze nahradit pohankovou, ale s tapiokovou nám sušenky víc chutnají a s těstem se lépe pracuje)
    •50 g změklého másla
    •40 g rýžového sirupu
    •na žluté sušenky navíc několik tyčinek šafránu

    •60 g pohankové mouky (doporučuju značku Šamjstrla)
    •20 g ovesné mouky (co nejjemněji rozmixovaných ovesných vloček)
    •20 g tapiokové mouky (lze nahradit pohankovou, ale s tapiokovou nám sušenky víc chutnají a s těstem se lépe pracuje)
    •20 g nepraženého kakaa (doporučuju kakaový prášek z Čokoládovny Troubelice)
    •50 g změklého másla

    26. bře 2018