luckamb
31. říj 2017
2918 

Plenky, plenky a zase ty plenky

Jako „zasloužilá“ matka čtyř zlatíček, se spotřebou plenek cca kamion na měsíc, jsem se rozhodla podělit se s vámi o svoji zkušenost s další značkou plenek. (Hlavně už jsem dlouho nenapsala žádný článek a chybělo mi to 😀)

Tentokrát se s vámi podělím o svou zkušenost s plenkami Pampers Active Dry. Neustále jsem v televizi slyšela, jak vydrží zadeček x hodin v suchu.

Máme doma dvě holčičky, 

Načůrají nám do plínečky.

Sama jsem moc zvědavá,

Jestli Pamperska celou noc dá.

Další, co mě přesvědčilo, proč vyzkoušet Pampers právě teď, je super akce v Kauflandu. Když se vám totiž podaří prodrat masou důchodců až k regálu s plenkami, zjistíte, že stojí 245,-- místo běžných 349,-- , a to už za těch pár šťouchanců stojí 😀. Mimochodem u regálu s plenkami už taková masa důchodců nestojí.

Pro mě, jako matku čtyř dětí (z toho dvou čůrajících do plen), je cena jedním z rozhodujících faktorů. Obzvláště při té spotřebě, co jsem uváděla už na začátku (cca kamion za měsíc 😀).

Kdo Pampersky kupuje,

V Kauflandu se teď zásobuje.

Za balík dvě stovečky,

Stovka zbyde na hračky 😀

No ale abych se dostala k samotným plenkám.

S Pamperskama už se kamarádím docela dlouho. Takže tohle seznámení není první. U první dcery jsem je používala nepřetržitě až do jejích dvou let, kdy začala chodit na nočník. V té době (je to 7 let zpět) to bylo to nejlepší na trhu. Tedy alespoň pro nás. Plenka vydržela už tehdy celou noc suchá. Dcera se nikdy neoprudila a už tehdy byly plenky velice příjemné na omak.

Po narození syna jsem se s touto značkou na pár let rozloučila, protože u něj nám nevyhovovaly vůbec. No…i muži mají své dny 😀

Když se nám loni v říjnu narodily holky, opět jsem se k Pamperskám vrátila. V porodnici, kde jsme s holkami strávily 12 dní a kdy holky měly 2kg, jsme používaly jen a pouze Pampers Sensitive, tu nejmenší velikost. Musím říct, že seděly naprosto perfektně a ani žádná nehoda se nikdy nekonala.

Ve chvíli, kdy holky povyrostly do rozměrů „normálních“ miminek, začaly jsme značky opět střídat, abychom nakonec stejně zjistily, že nám Pampersky vyhovují ve všech směrech nejvíce.

  • Vydrží opravdu celou noc , dcery se budí „suché“ a je suchá i postýlka
  • Jsou příjemné na dotek i mně, z čehož usuzuji, že musí být příjemné i holkám.
  • Mají hezké obrázky (a to nás baví)
  • Jedna z dcer, která se oprudí takřka v každé plence, je po použití Pampers v pohodě bez sebemenší vyrážky.
  • Pokud se člověku povede chytit akci, tak jako třeba mně teď v Kauflandu, je i cena přijatelná.

Tudíž za nás tři je to jeden z top produktů u nás.

Teď už přejem hezký den,

Příště zase napíšem.

O čem ještě nevíme,

Ale my to vymyslíme 😀

-------------

Tento článek vyšel s podporou Kaufland

Začni psát komentář...

Odešli