4 / 60
    Nevíte o nějaké prodejně, kde lze vidět hračky firmy Nattou na živo (Brno, Praha)

    Výborná věcička 🙂. Je fajn, když se dají ty hračky různě obměnovat (můžeš třeba i dokoupit) a když různě chrastí nebo vydávají nějaké zvuky po doteku. Já jsem zvolila pestřejší barvy, ale jak chceš. Spodní díl začne objevovat mimi až později, ze začátku na něm bude jen ležet. Tak hlavně, ať se má na co dívat nad sebou :o).

    12. srp 2010

    ty kulaté jsou děsně malé. Kup raději nějakou větší. Já ji nakonec musela dokoupit. Nad ní tu plastovou hrazdičku a je to. Já mám tuto http://www.ababy.cz/components/com_virtuemart/s... je super už pro větší mimčo, že je na velké, měkké dece.

    21. pro 2010

    V Brně+Praze mají Natou hračky ve www.babypark.cz

    13. led 2011

    Tusim ze Nattou maji ve Spuntiku v Praze - spuntik.cz Muzes tam zavolat a zeptat se co maji vystavene, ale videla jsem je tam. Dale pak v Malviku, i kdyz v eshopu Nattou nemaji, kupovala jsem u nich v obchode nekolik hracek.

    15. únor 2011

    Jo a Klara.t ma pravdu, ty kulate deky jsou desne male. Miminko ti na ni vydrzi tak 2 mesice, pak si budes muset poridit neco vetsiho a plastovou hrazdicku, nejlepe se svetylky, hudbou atd. Pak je miminko zabavene, s temi plysaky si nedokaze dlouho hrat. My ted mame na podlaze velkou, tlustou obyc deku a kdybych mela dalsi mimi tak koupim nejakou obrovskou detskou. Brzo take koupim takove to velke, skladaci penove puzzle, ale to az uz bude tepleji 🙂

    15. únor 2011