martindurina
9. čer 2015

Rodina RIO FRESH hledá Ambasádorku na Modrém koníku

S konkurzy na Ambasádorku se poslední dobou rozsypal pytel. 🙂 Velmi sympatická společnost McCarter hledá jednu z vás.

Společnost McCarter určitě poznáte podle jejich značek RIO a RIO FRESH. Jsou to především čerstvé ovocné a zeleninové šťavy nejvyšší kvality a z domácí produkce. Jejich snahou je využívat v co nejširším spektru domácí suroviny a používat moderní technologie na jejich zpracování, aby nedocházelo ke ztrátě kvality.

Moderní, energická a sympatická

Tak jako McCarter vnímá vlastní společnost jako moderní, energickou a sympatickou , tak takovou hledají i svou Ambasádorku na Modrém koníku. Člověka s proaktivním přístupem, který vidí ve své práci smysl a potěšení. Pozitivní přístup k řešení životních situací a důraz na kvalitu, který jde ruka v ruce se zdravým životním stylem. Jednoduše FRESH. 🙂

Co ti práce Ambasádorky přinese?

Práce ti přinese především mnoho zábavy, rozhovorů, nových kolegů a mezi jinými i mě. 🙂 Tvojí úlohou bude kreativně šířit všechno pozitivní, co se o rodině RIO FRESH dozvíš nebo už víš. Něco se naučíš a nebudou to jen všední zkušenosti. Mohou ti pomoci vést svůj život směrem, kterým budeš chtít. Za svou práci dostaneš i odměnu. Během doby, kdy budeš ambasádorka, tě měsíčně potěší 4 000 Kč v čistém.
Realizuj se na místě, které tě baví, a spolupracuj se značkou, kterou máš ráda. O tom je být ambasádorkou na Modrém koníku.

Jak se zapojit do konkurzu?

Konkurz začíná nyní. 🙂 Chceš-li se účastnit, vyplň dotazník: Konkurz na Ambasádorku. Konkurz bude probíhat ve vícero kolech a o výsledcích vás budu informovat přes interní poštu.

Ambasádorku vybere tým ze společnosti McCarter během června, následně ji oslovíme. Předpokládaný začátek práce Ambasádorky a její oficiální představení je červenec 2015.

"Think Fresh!"

Martin Ďurina
Modrý koník Team

Tak to je skvele !! 🙂 Freshe milujeme cela rodina 🙂

9. čer 2015

Bomba, není nad kvalitní produkty!! 🙂

9. čer 2015

taky miluju freshe 🙂

9. čer 2015

Freshe maji opravdu výborné.

10. čer 2015

mě by to lákalo, jen jak budu rodit v červenci, to bych asi nezvládla

10. čer 2015

Odeslano 🙂

12. čer 2015

Nová výzva, super 🙂 😉. Držím pěsti, všem ( i sama sobě 🙂 )

22. čer 2015

Začni psát komentář...

Odešli