1 / 1

    Ha, neco pro me! Zrovna o koupi robota uvazuju 🙂

    3. dub 2017

    @lostakova Tak to sleduj. Ja som otestoval 🙂 A... neodolám.

    3. dub 2017

    @lostakova Nad jakým modelem přemýšlíte? Rovnou už s apkou, ovládáním přes telefon nebo stačí bez?

    3. dub 2017

    @mates_neato Urcite staci bez. Nepotrebuju zadne technicke vychytavky, ale aby byl funkcni. A furt se nemuzu rozhodnout mezi vysavacem a mopem.

    3. dub 2017

    @lostakova ta aplikace se může hodit, když má člověk doma pejska nebo kočičku a nebo patro v domě, je to váš případ? Jinak určitě je užitečnější vysavač, i když má člověk doma jen plovoučku. Detailně to řešíme tady https://www.modrykonik.cz/blog/luciebx/message/...

    3. dub 2017

    Mám ho už přes tři měsíce a zatím jsem si na to nezvykla..klasika je klasika, takže z něj spíš stírám prach, a na té černé je fakt hned vidět. zato robotická sekačka trávy,..to je něco co bych ráda.

    6. dub 2017

    @alisek robotická sekačka je taky super, tam je potřeba si asi zvyknout, že to seká každý den. Na jaké chování robotického vysavače nebo způsob používání jste si ještě nezvykla?

    6. dub 2017

    @mates_neato nejde o jeho chování, to je vpohodě náš alík, jak mu říkáme uklízí dobře když ho někdo zapne a je všude čisto, tím myslím že má na to prostor, který je připravený pro úklid robot. vysavače, tzn. žádné hračky na zemi ani kusy oblečení, křeslo musím dát na gauč protože na něm vysavač uvízne, a ideálně když dám židle na stůl, který musí tedy někdo předtím ještě uklidit, že 🙂 takže při raním shonu v prac. týdnu dost nadlidský výkon v naší domácnosti.

    6. dub 2017

    @mates_neato s tou robot. sekačkou to vím, ale i tak si na ni "brousíme zuby"

    6. dub 2017

    @alisek už rozumím. No křeslo pong je přirozenou bariérou asi pro všechny roboty 🙂 doporučoval bych jej prodat v MK bazaru 🙂 a nahradit ho jiným křeslem, ideálně se 4 nohama. Židle u stolu bych spíše jen párkát v týdnu odsunul, ať se vysavač dostane pod stůl a jinak ať vysává okolo nich. Pak až při větším úklidu třeba jednou týdně je zvednou nahoru. Moje dcera je ještě malá, ale syn od kolegy už sám chodí a říká "uklidíme hračky a pustíme robota..." 🙂 Takže doporučuji to vysvětlit dětem a zapojit je do procesu 🙂 Oblečení na zemi, pokud to nejsou vyložene nějaké malé kousky by měl vysavač objet, v závislosti na tom, jakým způsobem se naviguje...

    6. dub 2017