mazeret
28. čer 2022
114 

Jak vynahradit batoleti all inclusive 😀

Byli jsme 12 dní na luxusní dovolené v Turecku. Od tchýně jsme dostali jako dárek k 10. výročí. Nebylo to jen all inclusive, ale ultra inclusive a v 5* hotelu 😀  Takže to bylo i pro děti, nepřeberné množství jídla, kids corner s dobrotama každý den. Vynikající ovoce a zelenina, kterou pěstují v okolí no a my tady ve střední Evropě si o ní můžeme nechat zdát. Náš (skoro) roční Toník se tam samozřejmě, stejně jako my, neskutečně rozežral 😀 A já ke konci dovolené už přemýšlela, že to je vlastně docela průšvih, protože nevím, kdo toho tvora doma nakrmí 😀

No a shodou okolností to vyšlo, že už na dovolené mi psali z MK, že jsem byla vybraná na testování. Takže když jsme přijeli, bylo super, že tu na mě čekalo několik skleniček Sunaru BIO na testování.

Takže Sunar měl hodně těžký úkol. Zaujmout rozežrané dítě. Já byla ráda, že je tu mám, protože klasika, po příjezdu kuchyň a lednice totálně vymetená. A to je k nezaplacení tu mít něco hlavně pro dítě. A co víc, ne "něco". Ale když jsem otočila skleničku, zjistila jsem, že takhle bych Toníkovi uvařila i já. Teda kdybych sehnala takové suroviny 😀 a tady to má samozřejmě všechno certifikát. Dělám (i na RD) v jedné velké potravinářské firmě, tak vím, že když se dělá něco pro děti, je to fakt kontrolované a nejde to občůrat co se týče kvality, jak si spoustu lidí pořád myslí.

Toník s náma už jí naše jídlo nějaký pátek. U prvního dítěte tohle přišlo o dost později, ale jednoduše nemám kapacitu. Pracující matky pochopí. Takže já pořád nějakou tu skleničku v zásobě doma mám. Jednak když jímě něco, co bych mu ještě nerada dala. Nebo prostě pro mě je to spása na cesty. Mít to po ruce (ehm a klíďo mu to dám studený 😀 )

No a zpátky k testování. Nejdřív jsem každou příchuť ochutnala já - světe div se, chuť byla vážně vyvážená, žádný prapodivný hmoty. Vážně moc dobrý a bez soli! Prostě ono to jde 🙂 No a pak Toník...ten to zblajznul raz dva. Evidentně mu to taky sedlo. Byly tam velké kousky akorát, mohl u toho ideálně trénovat kousání těma 4 klama, co má. A proce taky akorát 🙂 Už se nedožadoval dalšího, takže evidentně syté.

Takže závěr. Já se hlásím jako pravidelný zákazník. U nás na maloměstě je nekoupím, ale máme za rohem Alza box, takže objednávám hned něco do zásoby a budu prostě vědět, že se kvalitně a dobře nají. Není to jen nálepka BIO - to mě až tak nevzrušuje. Ale vím, že tam není nic, co by tam nepatřilo. A budu to mít prostě po ruce. Díky Sunare, Díky koníku...

(a omlouvám se za opožděnou recenzi)

#sunar #testovani #test_sunarbio2

Začni psát komentář...

Odešli