michalusenka
5. čer 2017
652 

Gynimun

Někdy v noci, když dítě spí a já se nudím, tak projíždím modrého koníka a díky tomu jsem i narazila na testování s gynimun intim. Tak jsem si řekla, že i když spíše nevyhrávám, tak přesto zkusím přidat svoji zkušenost a zapojit se.... A ejhle ono to vyšlo!

Po týdnu, až mi skončila menstruace, jsem začla s testováním - ideální doba, protože zrovna jsem měla dost problémy - pálení, svědění, výtok - však vy "tímto postižené" to znáte. Bohužel tyhle problémy po porodu mám dosti vyhrocené - dá se říct, že mám problém už 3/4 roku vkuse (s malými přestávkami). Léčila jsem se různými způsoby, přestala jsem díky tomu brát i antikoncepci, ale stále opakující se mykózy nebraly konce. Zkusila jsem také jiné lactobacily a popravdě u gynimun mi vadilo, že se musely brát 10 dní v kuse (oproti jiným lactobacilům, které se berou jako kůra dlouhodobě, ale ne tak často), mi vadilo, že tak dlouho vkuse jsem musela nosit intimku kvůli výtoku. A bohužel ani tyto kapsle mě nezabraly - někdy bylo sice trochu líp, někdy dost hůř, ale ve výsledku vyléčení se nekonalo!

Asi jsem čekala zázrak, který mě "vyléčí", anebo můj problém je už tak vážný a rozjetý, že už mi nic nezabere. Budu však doufat, že můj boj s kvasinkama porazím! Nevzdám se! Tak mi držte palce 

Přesto děkuji za možnost zdarma vyzkoušet další možnost.

#test_gynimun

Začni psát komentář...

Odešli