28 / 43
    Miluji tě navždy.

    četla jsem váš příběh už dávno a dnes znovu. Pokaždé mě zasáhl stejně hluboce. Je mi to líto a srdce se mi svírá. Dokud se to však nestane konkrétně nám, nedokážeme si představit, jak doopravdy to bolí. Milenka byla nádherná holčička a život si užila v lásce a štěstí díky vám. Děti jsou naším požehnáním a mají nás zřejmě něčemu naučit. Milenka tady byla také proto, aby vás něčemu naučila.

    2. bře 2011

    Viděla jsem Milenčino album mnohokrát.... Pokaždé za ní pláču vodopád slz... Strašně si vážím toho co mám (doufám, že dost) a strašně s Vámi cítím! Až dnes jsem našla sílu Vám napsat.... Ale nemám slova. Nechci jitřit staré rány, strašně mě to mrzí ☹ Tato fotografie nepotřebuje komentář - ta láska z ní čiší!

    14. črc 2011

    :( škodá krásného děťátka....

    30. črc 2011

    Je mi neskutočne ľúto,že sa tieto chvíľky už nikdy pre vás nebudú opakovať.maličká je neskutočne krásna.Nemôžem ani uveriť tomu,že už ju nemôžeš mať v náručí.Takétoveci sa vôbec nemajú stávať.Často na vás myslím.Nie som veriaca,ale snáď sú niekde s našim Filipkom spolu šťastní a netrápia sa ako my tu teraz bez nich:(

    5. srp 2011

    @abbey1 Určitě jsou a netrápí se, protože oni už na rozdíl od nás vědí.🙂

    5. srp 2011

    Četla jsem Váš příběh, viděla fotografie, videa.......a děkuji Vám, že jste nám dala možnost si uvědomit, jak jednoduché a lehké životy mnozí z nás prožívají........máte v sobě mnoho síly a já Vás obdivuji.

    22. říj 2011

    Váš príbeh som čítala keď sa moja vnučka Simonka liečila na onkológii a viem že smrť dieťaťa sa nikdy nedá prežiť a ešte keď bola zbytočná ako choroba mojej vnučky a smrť tvojej Milenky. Vtedy keď som sa to po telefóne dozvedela všimla som si že plakali všetky kamene po ceste domov kade som kráčala. Ak niekto tvrdí že sa zmieril tak to klame lebo to nejde. Klobúk dole pred takými matkami ako si ty taktiež pred tými na detskej onkológii. Kto neprežil ťažko uveril.

    22. říj 2011

    Děkuji Irenko, na Tvojí vnučku také myslím, aby bylo lépe, musela hned od malinka projít takovým trápením a důvod toho je ten, že se o následcích očkování mlčí.

    22. říj 2011

    @miliharmi Prave som docitala Vasu spomienku na Milenku a velmi dlho som plakala..ale teraz pri tychto fotkach este dlhsie :o((((( Strasne krasne dievcatko bola Milenka.......ach, velmi mi to je luto! :o((( Prajem Vam vsetko najlepsie v zivote!

    12. bře 2012

    Tak nádherné děťátko s milující maminkou. Stávají se opravdu zlé věci, na jejichž základě si uvědomujeme, jakou nesmírnou cenu má naše zdraví a zdraví našich nejbližších. To, čím sis prošla Ty, Tvá dcera i ostatní členové rodiny...neumím si to vůbec představit, jen cítím strašnou úzkost, bolest a prázdnotu, když na vás myslím...a myslím často. Mám malého chlapečka...půl roku. Kéž by se takovéto věci neděly. Mili, Ty přikládáš vinu vakcínám? Myslíš, že můžou spustit takovéto nemoci?

    8. kvě 2012

    @miana Bohužel v našem případě to potvrdil i Súkl, že je to nejpravděpodobnější příčina. Tady je k tomu můj názor
    http://www.slobodavockovani.sk/news/smrt-po-ock...
    Až později jsem zjistila, že podobné věci se stávají častěji, než se nám běžně tvrdí. Tady jsem o tom napsala, jak to s očkováním probíhalo u Milenky a že bylo možné tomu předejít, kdyby se očkovalo opatrně ne přes mrtvoly.
    https://www.modrykonik.cz/fotoblog/miliharmi/cl...

    8. kvě 2012

    Jsi vážně úžasná žena. Moc často na Tebe myslím, malá byla krásná a ...koukám teď na tu reportáž z 168 hodin a pláču a pláču. Nemám slov. Nejsem vychována v žádné víře, ale nevěřím tomu, že po smrti nic není. Pevně věřím, že se andílci z nebíčka dívají a jednou se setkají se svou rodinou. Píšu asi zmateně...prostě máš opravdu můj hluboký respekt,a nejen můj. A myslím, že to, že o MIlence píšeš, že ji zná už velká spousta lidí...to všechno pomáhá k tomu,že vlastně žije dál. často na ni myslím, na princeznu malou, krásnou.

    8. kvě 2012

    @miliharmi Přečetla jsem si obojí,cos poslala...ach jo, je to strašné. Jak jsem Ti psala, mám půlročního syna, máme za sebou hexu bez reakcí a taky synflorix... TBC jsem se nakonec rozhodla nedat. Asito budu muset vážně nastudovat, nikdy mi nedocházelo, že by očkování mohlo být nebezpečné... jsem přsně z těch ,,hloupých matek", které bezmezně věří doktorům...už v případě porodu se nám to málem vymstilo...

    8. kvě 2012

    před půl hodinou jsem si přečetla váš článek (dlouhá cesta) a brečím z toho ještě teď. Na této fotce vypadá totiž vaše holčička z profilu úplně stejně jako moje Natálka. Třeba její duch žije v mé holčičce, protože úvod, jak jste popisovala jaká byla, jak rozdávala pusinky, tak jak byste psala o mojí Natálce. Moc mě mrzí, že to takhle s vaší holčičkou dopadlo a obdivuju vás, že jste to zvládla. Já bych to asi psychicky nezvládla...držte se.

    9. srp 2013

    oze to je tak krasna fotecka placu a hrozne moc milenko bud stastna v nebicku a cekej tam na svoji rodinu devcatko krasny

    27. zář 2013