39 / 43
    Milenko, už nám zbýval jen týden, usmíváš se, ale já vím, jak zle ti bylo.:-(((

    statečný andílek..

    14. črc 2011

    prekrasne dietatko

    14. črc 2011
    Komentář byl odstraněný

    @olifcek Bohužel už je na té fotce vidět změny, které se odehrávaly v její hlavičce, panenky už jí šly od sebe a ten úsměv byl jeden z posledních, které se manželovi podařilo z ní vyloudit. V té době už s ní každou chvíli cloumaly epileptické záchvaty, ručičky se jí bez přestání třásly, právě je s podivem, že si i za takových okolností pořád chtěla malovat.

    14. črc 2011

    Neumim si představit čím vším jste si museli projít.Ta bezmocnost a víra v uzdravení,zlepšení se Milenčina stavu.Váš příběh ve mě vždy zanechá spoustu bolesti,ale také uvedomění si,jak křehký život je a co my lidi na zemi jsme☹.
    @miliharmi

    14. črc 2011

    taky sleduji váš příběh je to hrozné...snad se má andílek v nebíčku dobře..

    14. črc 2011

    Je přímo strašné, že se něco takového může stát. Váš příběh ve mě zanechal hrozný smutek a prázdno... Vůbec si nedokážu a ani nemohu představit, čím vším jste si jako rodina, ale především vy jako matka musela projít???!!! ☹(( Taková malá a krásná holčička a tak moc statečná. Nějak už dál nezvládám psát... Je mi to upřímně a z celého srdce líto. A le především vás obdivuji!

    2. srp 2011

    ach ... Mili.... už je to dlouho co nechodím na MMA a za tu dobu jsme si na Tebe tisíckrát vzpomněla.... když jsem teď viděla reportáž ve 168 či co to je za pořad... okamžitě jsem Tě poznala....a Milenku...na ten její obličejíček nejde zapomenout...

    Říkala jsem si, jak se asi máte, jak žijete... co vaši kluci....

    13. pro 2011

    tak jsem koukala na fotky... nechce se mi věřit, že už to je 6 let a kluci...jak vyrostli...a Vašíček...

    13. pro 2011

    byla moc statecna

    25. říj 2013