1 / 1

    Veselé, co nejvíce barevné. Černobílá mi přijde taková smutná u dětí, nicméně je to designovka 😍🙂

    30. dub 2021

    Je to pravda, ze zkušenosti u všech tří dětí. Miminka cca do 4-5 měsíců miluji tyto kombinace. Máme v koupelně hnede a pískové obklady a na tu hranu přechodu těchto dvou barev koukaly všechny naprosto udiveně a dlouho. Černá, bílá a za chvíli ještě červená, ty jsou top. Líbí se jim to mnohem vic nez zuřive kombinace mnoha barev.

    30. dub 2021

    U nás vede barva modrá, či zelená ať už je to oblečení či kojenecké potřeby, nejvíce však rozhoduje motiv Mickey Mouse, Krteček, Medvídek Pú, Tlapková Patrola, Auta, nicméně u hraček naopak převládá barevnost, kombinace černá - bílá - červená se u našich kluků bohužel s úspěchem nesetkala.

    30. dub 2021

    Já obecně preferuju neutrální barvy, takže i pro malého, hlavně ty základní věci jako nábytek, kočár, lehátko, většina oblečení... Až bude větší (aktuálně 3 měsíce), přidáme barvy 😊

    30. dub 2021

    Když byla dcera miminko, tak jsem vůbec ne zpozorovala, že by se ji černobílé kombinace líbily víc než barevné. Zajímalo ji všechno tak nějak stejně. Mám ráda pro děti barevné věci, tak nějak akorát.

    30. dub 2021