pajinka85
9. pro 2016
155 

Náš testovací týden s Tescomou

Na Modrém Koníkovi se pohybuji už od roku 2007, to už je let. Za poslední dobu se tu událo spoustu změn,z těch významnějších třeba ambasadorky známých značek a dále pak oblíbené testování. 

Do prvních testováních jsem se nepřihlašovala, vyčkávala jsem, až mě něco opravdu zaujme. A stalo se. Výrobků od firmy Tescoma máme doma celou řadu. Mohla bych to vše vyjmenovat, ale to by byl celý článek jen o tom. 😀 Dostali jsme od tchýně celou základní výbavu do nového domu. (talíře, skleničky, hrnečky, dózy, ...) a postupně jsem si dokoupila další pomocníky sama.  

Takže po přečtení výzvy na přihlášení bylo jasno....jdu do toho!!!!! 🙂 Byla jsem vcelku v šoku, když přišel email, že jsem byla vybraná. Balíček dorazil rychle, Tobiášek se chopil rozbalovaní, to on miluje. Je mu jedno co v balíčku najde, vždy má z toho hroznou radost. 🙂 

Testovat jsme měli  produkt Cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA.

Rozhodla jsem se pro perníčky. Při hledání vykrajovátek na nás vyskočila sada vykrajovátek Safari také od Tescomy, které si vybral Tobík, když jsem šla pro formičky na malé koláče. Tak konečně na ně došlo a Tobiášek z toho měl velkou radost. Šli jsme proti proudu chaloupek a vánočních motivů -ikdyž i na ně došlo. 🙂 Vykrajovali a pekli jsme spolu. To nám šlo výborně. 

(pozn. použili jsme i vykrajovací razítka od Tescomy)

Recept na perníčky zde :

60 dkg hladké mouky

25 dkg moučkového cukru 

3 vejce

1 kypřící prášek do perníku

1 lžíce perníkového koření 

6 lžic medu 

20 dkg másla

2 lžíce kakaa

-po upečení potřít potřít vajíčkem

A pak jsme zdobili. 

Zdobící tužkou nám to šlo krásně. Ikdyž nejsem extra výtvarník,tak jsem něco na perníčky vykouzlila a kluci z toho byli nadšení. 🙂 Ale nejvíce nám pomohla moje sestra Iveta @isinecka . Udělali jsme celou Safari. 

Pozitiva: 

+ Dobře se drží.  

+ Nemusí se silou mačkat.

+ Nikde to neteče.

+ Má výměnné hroty.

+ Zdobit tím jde i dětem.

+ Snadno  se vymývá.

+ Praktický stojánek. 

Negativa:

- Jediné co se nám moc nedařilo, bylo dostat do toho náplň. Ale nakonec jsme na to přišli a příště už to bude určitě mnohem lepší. 

Perníčky po nafocení zmizely jak pára nad hrncem. Budeme muset brzy péct další a tentokrát tedy už určitě vánoční.

Testování produktu

Vykrajovátka na linecké DELÍCIA, tradiční, 6 ks

U těchto vykrajovátek nás zaujala na první pohled praktická krabička. Už je nikdy nebudu muset hledat mezi ostatní hromadou vykrajovátek, vždy budou hned po ruce.  (Teda pokud je nebude mít někdo půjčené, jako zrovna teď)

Tobiášek nejraději vykrajoval stromeček. Vykrajovátka jsou skvělá. Vyříznou střed pokaždé stejně, nemusíme nic měřit , kontrolovat a hledat to správné místo. Šlo to s nimi mnohem rychleji. Na nás jsou nezvykle malinké,ale nakonec se nám drobné cukrovíčko moc líbilo. Akorát jsme první plech malinko připekli :( No jo no, jsem zvykla na pořádné kusy. :D Další plechy jsme si pohlídali. Než jsem stihla namazat marmeládou a slepit, tak polovina lineckého zmizela. Ale něco jsem zachránila, naplnila a pak si s chutí k nim sedla. 

Pozitiva: 

+ Praktické balení.

+ Malá vykrajovátka, skvěle padnou dětem doruky.

+ Jednoduché vyříznutí středu. 

Negativa: 

- Tak asi žádná, maximálně ten jejich minimalistický rozměr, i když to nebude nevýhoda, spíš jen nezvyk. 

Děkujeme za možnost testovaní, děkujeme za důvěru, kterou jste nám zde vložili do našich rukou.

Přejeme krásný advent, příjemné pečení a žádný stres. (o tom bych vám mohla dlouze vyprávět) ♥♥♥♥♥

#test_tescoma

9. pro 2016
apacheee
AMBASADORKA

Krasny vysledek 🙂

9. pro 2016

@apacheee děkuju 🙂

10. pro 2016

Začni psát komentář...

Odešli