52 / 177
    Jáhly s přelivem z jahod a třtinovým cukrem, i chlapovi moc chutnalo :-)

    to vypadá moc dobře 🙂 můžu se zeptat, jak vaříte jáhly?

    3. lis 2013

    @klami
    Určitě a klidně mi tykejte, jestli vám to nevadí 🙂 Jáhly jsem pořádně propláchla (několikrát) a dala si vařit vodu, kterou jsem trošičku osolila, ale jen lehce, když se vodas vařila, dala jsem tam jáhly a nechala je tam do změnknutí (cca 13 minutek) 🙂

    3. lis 2013

    @pajiskazemlyna ok 🙂 Děkuju. A takhle se pak podávají jen s nějakým přelivem nebo se ještě nějak upraví? Já jsem ještě jáhly nevařila.

    3. lis 2013

    @klami
    Já jsem takhle uvařila jáhly, pak jsem si rozmrazila jahody, dala je na pánev, zasypala je třtinovým cukrem a trošku to povařila, pak jsme si to naložili na talíř, ale bylo to málo sladké, tak jsme si to tím třtinovým cukrem ještě dosladili 🙂 Jinak jáhly se dají použít na všelijaké způsoby (na salát, knedlíky, jáhlové rizoto..) Jsou výborné na sladko i na slano 🙂

    3. lis 2013

    @pajiskazemlyna děkuju moc. Určitě brzy zkusím nějakou takovouhle ovocnou variantu 🙂

    3. lis 2013