panihk
3. kvě 2017
302 

Jak jsme testovali Hami

Testování Hami přišlo v pravou chvíli, asi 3 týdny poté, co jsem přestala Martínka kojit a hledala, jaké mléko mu nejlépe sedne. 

Zkoušeli jsme toho víc - začali jsme u Bebivity, kterou jsem odložila hned po první lahvičce, mně samotné to tak strašně nechutnalo. A přece nebudu malému dávat něco, co bych sama nepila… Pak jsem koupila oranžový Sunar, ten jsem totiž nějakou dobu dávala starší dcerce a moc jí chutnal. Jenže je hodně sladký, tak tentokrát jsem ho úplně nechtěla. Do třetice tedy padla volba na nové Hami. A musím říct, že super, super, super!

Martínkovi se líbil už balík, který dorazil. Klárka mu pomohla ho vybalit, společně jsme mu vydnali z pusy výplňový materiál a předvedla jsem mu mlíko. Mně nadchlo řešení dózy - krabice z tvrdého kartonu, nahoře víčko se zacvakávacím dávkovačem. Do té doby jsem měla zkušenost jen s papírovou krabičkou a pytlíkem v ní, dávkovač hozený někde vedle, rychle obalený práškem… Musím říct, že teď nechápu, jak jsem s tím mohla žít, protože ta pevná dóza je skvělá. A držátko na dávkovač super nápad.

Chuťově je Hami fajn. Sladké ani moc, ani málo. Martínkovi zachutnalo taky okamžitě, tak jsem si oddychla. Líbí se mi i to, že se dá snadno rozmíchat a nedělá cucky, jako se mi to stávalo u jiných mlék teď i dřív u dcery.

Díky tomu, že je balení 800gramové, tedy větší než u jiných mlék, vydrží dlouho. U nás to bylo 10 dnů.

A největší bonus? Martínek začal v 10 měsících spát celou noc!! (i když tímhle jsem to zakřikla a už se to nikdy nebude opakovat 🙂 )

Takže děkujeme, Hami, za možnost testování, už u vás zůstaneme. 🙂

#test_hami

Začni psát komentář...

Odešli