1 / 13
    Cam dinamico limitované edice

    Moc se mi líbí, pokud bude vyhovat, tak jdu do nějaký ty kostičkovaný. 🙂

    29. črc 2012

    @pavlinka83 A neni moc plastovej??? Me se libila Cam cortina a ta me moc nepresvedcila

    29. črc 2012

    @jika10 Myslíš jako tu korbu, že je plastová? No nemají to tolik zakrytý tou látkou, ale to mi nevadí. Cam cortinu jsem viděla naživo a líbí se mi, ale nechci trojkolku, tak ještě musím očíhnout tuhle čtyřkolku.

    29. črc 2012

    @pavlinka83 No ani ne tak tak korba, ale to uchyceni korby a tak. Je mozne ze tohle bude trochu vic vychytany kocarek. Cortina me prave taky nepresvedcila

    29. črc 2012

    recenze ne moje, ale kamarádky - strašně nadává na to přední plastové kolečko, rachotí to a dost skáče (škoda že není nafukovací jak ty zadní) a pak na autosedačku, je moc těžká a malá je teda menší než Damianek (cca 5,5kg) a už se tam skoro nevejde.

    29. črc 2012

    tak teda nevím..ale já mám cortoinu, mám dooupené nafukovací jolo a jede tiše, plasovej až tak není, navíc je jeden z nejprostornějších a uatosedačka já mám mode ze sedačkou Zero a ta je teda prostorná dosti..dcera v ní byl ado nějakých 9 měsíců a vydržel aby dýl, al ezačly jí vaditpásy takže jsme nakonec koupily veljkou z půltíkem..jinak tenhel typ je do 13 kg a dcera se do ní bez problému sadí i teď ve 2,5 letech i kdy nohy jí teda trčí..😀já teda Corinu chválím kudy chodím..lepší kočárek jsme nepotkala..je to prosě asi věc názoru..

    31. črc 2012

    @lucista A prosím tě u toho sporťáku prý nejdou zvlášť polohovat nohy? Že jenom zároveň s opěrku na záda.

    31. črc 2012

    To sice jo..ale ten kořár je tak velkej že to ani není potřeba... jinak úplně ta spodní část pod jakoby botičkama jde naklonit dle potřeby..pro nás to ale nebylo vůbec zásadní...naše Sofi v něm ve fusaku byla ještě letos na jaře ve téměř dvou a půl letech a myslím že ještě dlouho by vydržela..

    31. črc 2012

    čím víc plastu tím víc se toho omyje 🙂 my máme teď k prodeji Cortinu, tak doufám, že se také někomu bude hodit, i kdyby jako druhý kočár třeba k rodičům, ale na to se mi zdá moc fajn 😀

    10. srp 2016