pr_clanek
12. pro 2022
994 

I těhotenská móda může být ženská - Ecstatic Mama Fashion

Na začátku těhotenství pozorujete každý den bříško v zrcadle a těšíte se, až se krásně zakulatí. Jak postupně bříško roste, odkládáte klasické džíny i trička, vybíráte volné šaty, do kterých se vejdete, až se na konec váš výběr zúží na pár kousků a musíte se porozhlédnout po těhotenské módě.

Ecstatic Mama Fashion

Možná se vám zdá, že výběr těhotenské módy není úplně nic moc a říkáte si:

Copak to, že jsem těhotná znamená, že nechci vypadat dobře, svůdně, žensky?

Copak tu těhotenskou módu nenavrhuje žádná žena, který by byla těhotná a věděla, co doopravdy potřebuju? 

Pokud si takové otázky pokládáte, pak právě pro vás je kolekce Ecstatic Mama Fashion.

Ecstatic Fashion je autorská česká značka udržitelné víceúčelové módy, kterou tvoří ženy pro ženy.

A tak ve chvíli, kdy její zakladatelka Lilia Khousnoutdinova otěhotněla, vytvořila kolekci Ecstatic Mama pro těhotné a kojící ženy.

Ecstatic Mama Fashion

V čem je Ecstatic Mama Fashion jiná než běžná těhotenská móda?

Jedinečnost těchto šatů spočívá v tom, že jsou pečlivě promyšlené do nejmenších detailů, důsledně jsme je zkoušeli a upravovali jsme střih tak, aby šaty, sukně i trika opravdu posloužily v těhotenství, při kojení, ale také stejně skvěle padly i potom.

Nejdůležitější je materiál. Základem této kolekce je bambusová viskóza. Ta je specifická v tom, že je velmi elastická a po vyprání se přirozeně vrací do svého původního tvaru.

Co to v praxi znamená? Že se šaty krásně přizpůsobí těhotenskému bříšku, větším prsům, a pak je vyperete a zase v nich budete vypadat skvěle i bez těhotenského bříška.

Slovo víceúčelové za svou skrývá spoustu hodin práce na střihu. Šaty Mamma Mia Creative  tak zakryjí rostoucí bříško, pohodlně v nich nakojíte, ale přitom vypadají skvěle i na ples nebo do divadla.

Krásným příkladem víceúčelového módního kousku je sukně Swirl, kterou můžete díky širšímu elastickému pasu nosit i přes těhotenské bříško, ale také vám v podobě ponča poslouží jako diskrétní zahalení při kojení.

A v neposlední řadě jsou šaty vytvořeny v Čechách a pokud potřebujete stačí do objednávky zadat poznámku a švadlena vám šaty upraví podle potřeby.

Ecstatic Mama Fashion

Tvorba šatů z kvalitních materiálů, které budete ráda oblékat mnoho let, to je to, co nám na Ecstatic dává smysl.

Podívejte se na náš výběr těhotenské a kojicí módy na www.shop.ecstaticmama.cz nebo si pusťte představení kolekce ve videu:

Ecstatic Mama Fashion

Začni psát komentář...

Odešli