pr_clanek
19. lis 2014

Když hračky rostou společně s dětmi

Čas učení a poznávání je nejkrásnějším obdobím každého děťátka, a když se i hračky mohou přizpůsobovat jejich potřebám, pak je to dokonalá kombinace. Přijměte pozvání do světa dětského poznávání ve společnosti nového vláčku od Fisher-Price. A čím je tak výjimečný?

Nový vláček of Fisher-Price je vybaven zcela novou technologie Smart Stages, která umožňuje to, aby hračky rostly stejným tempem jako děti a byl zcela zachován přirozený vývoj každého děťátka.

Ve společnosti nového vláčku z edice Směj se a poznávej se děti vydají za tím pravým dobrodružstvím. S novým kamarádem budou vaše děti podporovány na začátku zejména v objevování (od 6ti měsíců), pak pobízeny ke hře (od 12ti měsíců) a na samý závěr k nádhernému samostatnému hraní (od 18 měsíců).

Vláček nabízí tři úrovně písniček, slovních spojení nebo zvuků, pro konkrétní vývojové období děťátka, takže stačí jen přepnout!

Od věku 6 měsíců mohou děti zkoumat a odhadovat zvuky, různé předměty a první slůvka. Spolu s vláčkem mohou tak rozvíjet své smysly, odhadují, co se stane po stisknutí konkrétních tlačítek.

Úroveň 2 je připravena pro děti od 12 měsíců, ve které je rozšířen koncept předešlé hry. Děti se učí nová slovíčka, rozšiřují si slovní zásobu za pomoci zpívání písniček a opakování slovních spojení. Učí se správně reagovat na jednoduchá slovní spojení. Ve druhé úrovni se rozvíjí jejich motorické dovednosti při plazení, vstávání a tlačení hraček nebo si hrají hru, která je dokáže plně zaměstnat.

Ve třetí úrovni, která je připravena pro děti od 18 měsíců, se objevují kamarádské postavičky povzbuzující ke hře, ve které děti opakují různé úkony, při nichž poslouchají a učí se zábavné písničky, jednoduchá slovní spojení a zvuky. Zábavná témata je motivují ke hrám, ve kterých se vžívají do různých rolí. Začínají používat své hračky jako součásti svých příběhů, čímž rozvíjejí svoji představivost.

Jednotlivé úrovně můžete snadno přepínat a vybrat vždy tu nejvhodnější dle věku vašeho dítěte.

Prostřednictvím hraček s technologií Smart Stages vaše děti získávají velkého pomocníka při učení nových znalostí a dovedností, ze kterých bude mít radost nejedna maminka. 

Katalog Fisher-Price

Začni psát komentář...

Odešli