pr_clanek
26. únor 2024
30 

Módní máma - inspirativní nápady pro styling

Chcete-li jít také jako maminky s dobou, můžete do svých šatníků přidat i několik stylových kousků, které výrazně oživí a obohatí vaše letošní outfity. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně nebo jste vypadly z tempa a nestíháte sledovat nejnovější trendy na poli módy, nemusíte zoufat. My jsme se na módní mola koukli za vás a přinášíme vám aktuální report o situaci v módním průmyslu.

Jaké oblečení se bude vyjímat v šatnících pro mámy v roce 2024?

Do letošního šatníku mohou maminky zvolit kalhoty s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ho oprášily. Dobrou volbou budou letos i stylové teplákové soupravy. Ty by měly mámy vybírat zejména podle typu své postavy. Zvláště maminky, které mají čerstvě po porodu, se chtějí v oblečení cítit zejména pohodlně a samozřejmě také trendy. Dobrou volbou tak budou určitě oděvy v regular fit nebo v relaxed fit provedení. Pro maminky s vyšší postavou jsou pak jako dělané i teplákové soupravy v oversize střihu. Ten je velmi vzdušný a poskytne tak ženám vysokou míru komfortu za každé situace. Pro maminky jsou pak výbornou volbou také dámské overaly. Módní kousky najdeme např. i u věhlasné značky Karl Lagerfeld. Společně s overalem tu maminky nakoupí i stylové boty, šperky či kabelky. O obuvi a módních doplňcích si však povíme více níže. Mámy mohou do svých šatníků pro rok 2024 zakomponovat také halenky v boho stylu nebo trička s potiskem. Skvělou variantou budou i tzv. mom džíny. Jak už sám název napovídá, ty jsou pro ženy s dětmi jako stvořené.

Jakou obuv ocení maminky na každodenní nošení?

Hledáte-li do svého šatníku pohodlné a zároveň trendy boty na každodenní nošení, můžete letos vsadit např. na mladistvé sneakersy. Ty jsou pro mámy jako dělané. Maminky mají často velmi na spěch a musí se přemisťovat na nejrůznější místa. Škola, školka, nákupy, město, to je jen ochutnávka toho, co vše musí mámy stihnou oběhnout. Spoustu času pak tráví i na dětských hřištích či v hernách. A právě tady všude mohou maminky ocenit všestranné sneakers. Dámské sneakersy jsou nesmírně pohodlné. Mají totiž dobře odpruženou podrážku, která správně tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Dámské sneakersy letos vybírejte na robustní silnější platformě. S těmi v davu jen tak nezapadnete. Stylová bílá košile dámská, černé sneakersy v koženém provedení a tmavá kožená kabelka, i tak by mohl vypadat každodenní outfit nejedné zaneprázdněné mámy.

Které módní doplňky vyšperkují outfit každé mámy?

Do letošních outfitů by měly maminky zařadit také stylové módní doplňky. Jasnou volbou bude velká kožená dámská kabelka. Velké tašky jsou letos v módě a mají tu výhodu, že pojmou opravdu velké množství věcí. Jestliže si však chcete odskočit oddechnout např. na ples či na nějakou slavnostní událost, vezměte si na sebe elegantní společenské šaty a k nim přidejte decentní psaníčko. Budete neodolatelné! Šaty budou in ty s průstřihy. S těmi však opatrně. Průstřihy by měly zvýraznit přednosti a naopak potlačit nedostatky. Jestliže hledáte spíše něco sportovního, vsaďte v letošní sezóně na kožené dámské batohy. In budou kousky s lesklou sponou. Ty dobře sladíte i se svými šperky.


Zdroj fotografií: Envato Elements

Začni psát komentář...

Odešli