pr_clanek
7. lis 2013

Švédská Maxomorra oblékne každé dítě – pestře a originálně

Kvalita, pestrost, originalita – a k tomu rozumná cena. To jsou hlavní přednosti švédské značky Maxomorra, kterou znají rodiče mnoha dětí po celém světě. Maxomorra je přímo k dostání také v Česku a dokáže z každého dítěte udělat moderně a vesele oblečeného človíčka.

Chcete pro svého potomka pohodlné, originální a přitom nepředražené oblečení z bio bavlny? Pokud ano, navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop www.coolkid.cz! Najdete zde bohatý výběr oblečení pro kluky a holky všech věkových kategorií. Nudu z obchodních domů koupíte kdekoli, veselost a hravost pouze u Coolkid!

Granátová jablíčka, jahody, hrušky a další ovoce nemusí být jen na talíři. Stejně tak traktory, bagry, závodní auta nebo třeba i LP desky se mohou přestěhovat na trička, mikiny a další oblečení. Když se všechny tyto motivy – ale i mnoho dalších z říše zvířecí či sportovní – dostanou na špičkové materiály z bio bavlny, není už asi třeba přemýšlet nad ničím jiným, než je cena takového módního kousku. Avšak i tady dokáže švédská Maxomorra ihned zaujmout. Obchod se orientuje na různě movité zákazníky, cílem je obrat, nikoli vysoká marže. Zákazníkům se snaží vyjít vstříc také speciálními akcemi. Můžeme nahlédnout do aktuálního ceníku: například bodíčko ze starší kolekce si můžete koupit již od 180 Kč, krátký overal za 198 Kč, dlouhý overal za 240 Kč, tílka za 180 Kč, spodní prádlo za 99 Kč.

Výjimečná kvalita

A čím přesně je tedy oblečení značky Maxomorra výjimečné? Barvy nevyblednou ani častým praním a díky unikátní metodě šití získáte takzvané dvouvelikostní oblečení v jednom modelu – vaše dítko může oblečení nosit minimálně dvě sezony, i když trochu povyroste. O tom, že si zákazník skutečně kupuje prvotřídní kvalitu (100% bio bavlnu), svědčí mezinárodní certifikace GOTS.

Bio bavlna se pěstuje zcela bez použití umělých chemických pesticidů, hnojiv a herbicidů, při výrobě oblečení z bio bavlny se nepoužívají toxické chemikálie (běžné například při barvení). Je proto velmi vhodná pro bezprostřední styk s pokožkou. Bio bavlna je na dotek měkčí než běžná bavlna, navíc je díky použitému způsobu zpracování prodyšnější než oblečení z běžné bavlny. Oblečení z bio bavlny tak může nosit i většina alergiků.
Maxomorra se úspěšně prodává v 31 zemích na 3 kontinentech, které dobyla zejména díky pestrým barvám a výrazným vzorům. Každoročně přichází se čtyřmi novými kolekcemi.
Zakladatel a šéf Maxomorry Johan Ström strávil 15 let práce kreativce pro řetězec Ikea, odkud si odnesl zásadní poznatek: výrazné barvy a hravé vzory vždycky nadchnou malé i velké.

Oblečení nejen švédské značky Maxomorra, ale i celou skandinávskou módu pro děti nabízí v ČR kamenná prodejna a e-shop CoolKid (www.coolkid.cz). Přestože na tuzemském trhu jsou skandinávské značky stále ještě trochu ve stínu ostatních, v zahraničí jde o etablované výrobky. Coolkid na domácím trhu pokrývá všechny potřeby dítěte, od spodního prádla přes módu pro každý den a vysoce funkční outdoorové oblečení do každého počasí po společenskou módu a nezbytné doplňky pro děti do 12 let.

CoolKid.cz

Začni psát komentář...

Odešli