pr_clanek
19. říj 2014

Vyzbrojte se do sychravého počasí HiPP čaji s isomaltulosou. Soutěžte s námi o čaje s isomaltulosou sušenky a tyčinky v hodnotě 1 000 Kč!

Při zadání krkolomného výrazu „isomaltulosa“ do internetového vyhledávače se Vám zobrazí jen pár vysvětlujících odkazů. Ve většině případů se jedná o moderní webové portály, propagující produkty v té nejvyšší kvalitě. Píše se v nich, co to isomaltulosa¹ vůbec je a čím je pro náš organismus prospěšná. Ale patří isomaltulosa i do jídelníčků našich nejmenších strávníků?

Bezpochyby ano! Společnost HiPP přišla na trh s novinkou v oblasti dětských čajů. Vyvinuli totiž dětské čaje obsahující právě isomaltulosu. A proč, že je čaj s isomaltulosou vhodný právě pro malé děti? Všechny maminky se potýkají s problémem kazivosti prvních dětských zoubků. Příčinou může být i doslazování nápojů běžným cukrem. Rozdíl spočívá v tom, že isomaltulosa není štěpena bakteriemi dutiny ústní jako běžný cukr, ale k jejímu štěpení dochází až v tenkém střevě a proto jsou HiPP čaje s isomaltulosou velmi šetrné k zubní sklovině.  

Společnost HiPP uvedla na trh instantní čaje s isomaltulosou v pěti lahodných příchutích. Fenyklový a heřmánkový čaj s isomaltulosou je pro děti již od ukončeného pátého měsíce. Další tři ovocné varianty s příchutí rooibos, meduňky nebo ibišku jsou určeny dětem od ukončeného sedmého měsíce.

Na všech obalech HiPP čajů s isomaltulosou je uveden červeno-bílý symbol zoubku pod deštníkem, který se vyskytuje pouze u potravin, jejichž „šetrnost k zubům*“ byla prověřena vědeckými studiemi.

„Potravina pro zvláštní výživu. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému životnímu stylu Vašeho dítěte.“

A právě o balíček, který mimo jiný obsahuje i HiPP čaje s isomaltulosou, můžete nyní soutěžit. Stačí jen odpovědět na několik záludných otázek, mít trochu štěstí a jeden ze tří balíčků v hodnotě 1 000 Kč může být Váš.

Těšit se můžete nejen na HiPP čaje s isomaltulosou, ale také na vynikající HiPP BIO dětské jablečné keksy, jablečné a borůvkové rýžové oplatky a všechny naše příchutě HiPP ovocných tyčinek. 

¹ Isomaltulosa je zdrojem glukosy a fruktosy. Je to přírodní sacharid s nižší sladivostí než běžný cukr a je snadno stravitelná. Proto je obzvláště vhodná pro výživu dětí. Isomaltulosa není štěpena bakteriemi dutiny ústní jako běžný cukr – nedochází tak ke vzniku kyselého prostředí v dutině ústní a proto je isomaltulosa šetrná k zubům.

Začni psát komentář...

Odešli