rebe
2. dub 2020
449 

Top 10 kolouškových výrobků, které mi přirostly k srdci

Můj ambasadorský rok se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Mám před sebou poslední měsíc. Ten bych ráda věnovala hlavně představování novinek, protože letos si pro nás v Lässigu připravili velké pecky. Ale ještě předtím bych ráda shrnula své zkušenosti s těmi nejlepšími výrobky, které jsme během toho roku měli možnost otestovat. Čeká nás složité období, až tenhle blázinec skončí, pro některé i ekonomicky. V Lässigu se očekává propad prodejů, protože tahle značka rozhodně na trhu nepatří k nejlevnějším. Ale pokud jde o poměr ceny ke kvalitě, v těchhle deseti případech se rozhodně nemá za co stydět. A až budete vymýšlet, co dětem koupit k narozeninám nebo jako odměnu za vysvědčení (či za to, jak vám pomohly zvládnout karanténu), možná vám moje tipy budou k užitku 🙂

1. Batůžky Mini backpack

Školkové batůžky. Nejdřív jsem Davídkovi pořídila příšerkový, ale musela jsem pak doobjednat ještě jeden pro Terezku, protože je tak praktický! Spodní nepropustná kapsa je přesně na svačinovou krabičku, ale pojme i plavky a malý ručník, vnější kapsa na lahvičku,  prostorný hlavní prosor a malá kapsička na drobnosti. Pohodlné popruhy s páskem přes hrudník a štítek na adresu. A hlavně, nešpinivý materiál, takhle vypadají batůžky po intenzivním používání v lesní školce, povalování v trávě, listí a blátě a cákání v kalužích!

2. Přebalovací batoh Green Label TYVE

Promiňte, mé milované přebalovací tašky, váš čas skončil, protože takhle praktické zkrátka nejste! Vím, že bych vás měla víc nosit alespoň k sukni a netahat pořád jen tenhle batoh, ale když on prostě vypadá moc hezky i k šatům. Prostorný, nepromokavý, vyťukaný do detailů - a tak hezký!

3. Kloboučky Sun Bucket Hat

Kloboučky jsme měli dávno před mým ambasadorováním a dám za ně opravdu ruku do ohně. Pořiďte je dětem a nebudete litovat! Ty moje je v létě skoro nesundají z hlavy. Jsou lehoučké, prodyšné, mají UV 50, jsou oboustranné a prostě nej!

4. Kousátko Teether ring Little Chums

Dřevěné kousátko, ošetřené včelím voskem, se silikonovýma ouškama. Jasminku zaujala na první pohled, sama si ho vybrala na úvodním školení v Lässigu. A i o rok později ho ráda žmoulá. Schovám jí ho do památeční krabice se vzpomínkami na dětství.

5. Bryndák s rukávy Long Sleeve Bib

Co se dá na bryndáku vymyslet, ale k příboru se bude hodit, říkala jsem si, když jsem ho objednávala. Znamenal konec špinavých rukávů, ale i kalhot, protože vše krásně přikryje a schová do "okapu". Ne že bych tenhle typ bryndáků neznala, ale ten materiál mě zase dostal: je lehký, příjemný jako látka, přitom omyvatelný a rychleschnoucí. Fleky na něm nenechala ani červená řepa!

6. Obří bavlněné pleny Swaddle blanket 

Bez nich už ani ránu! Hodí se do postýlky, do koupelny, do kočárku, na výlet – i pro panenky 🙂 Ani po perné zátěži neztratily tvar, barvu ani kvalitu. Jen pár flíčků připomíná, kolik toho s námi prožily.

7. Beach Poncho

Další z "blbinek", od kterých jsem mnoho neočekávala, vždyť stačí ručník, že ano, ale dostaly mě. Nejdřív vzory a barvami a tím, jak k sobě ladí (fialový vzor se opakuje na krunýři želviček a limetkově zelená je na všech třech vzorech). Pak tím, jak jsou lehké a měkké. Potom tím, jak rychle se v nich děti osušily a jak skvěle jim seděly při řádění u vody. A nakonec tím, že sliby nelhaly a opravdu se na ně nelepí písek ani žádné nečistoty. Prostě oklepnu a skládám čistá ponča – do úhledných malých balíčků, které všechny nacpu i s plavkami do přebalovacího batohu.

8. Ocelová lahvička na pití Bottle Stainless Steel

Jeden z krůčků na mé cestě od plastů. Uznávám, že to bude nejspíš jen pocit, že z téhle lahve voda chutná lépe. Spíš to bude týpkem a busíkem, protože ty vzory mě dostaly. ale objektivně, lahvička je lehká, pevná, i lehce otřískaná vypadá skvěle, a  i když to není termoska, teplotu udržuje lépe než plastové lahvičky. První dostala Terezka, druhou jsem koupila sobě a pro Davídka už je objednaná 🙂

10. Cestovní kufříky Trolley

Kufříky měly původně po prázdninách a ozkoušení cestovat zpět do Lässigu, ale zůstaly. Dětem dělají radost a mně vlastně taky: děti si do nich ochotně balí samy a samy si v nich i udržují pořádek. Jasně, že by většinou stačil velký kufr pro všechny nebo nějaké obyčejné kufříky. Ale stejně mám pokaždé radost, když je s nimi vidím. Rohy už jsou trochu odřené, ale ani na kufříkách není vidět špína a zipy drží.

Budu moc ráda, když přidáte i své zkušenosti nebo tipy, co z lässigovských výrobků se vám osvědčilo!

#lassig 

Začni psát komentář...

Odešli