11 / 11
    @kofinek

    Splash Attack je bláznivá postřehová hra, jejímž cílem je ulovit a sníst tři dřevěné rybky. K cíli hráče dovedou speciální kostky, jedna červená piraňa a samozřejmě perfektní postřeh a rychlé ruce.
    Pravidla jsou více než jednoduchá. Na stůl se rozloží rybky, které jsou různé barevné a pokryté různými vzory, a jedna piraňa. Hodí se dvěma kostkami, které určí, jakou kombinaci ryby mají hráči najít a chytit do ruky.

    Hráč, který rybku uloví, si ji položí před sebe kostřičkou dolů. Jakmile padne kombinace, kterou už má některý z hráčů před sebou, je třeba vykřiknout "útok z hlubin" a chytnout piraňu. Když se to podaří hráči, který je majitelem dané rybky, je rybka snězena a otočena kostřičku nahoru. Pokud, je však rychlejší některý z jeho protihráčů, musí hráč rybku opět odevzdat do společné zásoby.

    Ve hře samozřejmě nechybí ani penalizace pro hráče, kteří se unáhlí a vykřiknou, kdy nemají, nebo chytnou rybku, kterou nemají.

    Hra Splash Attack je opravdu příjemně zpracovaná. Všechny komponenty jsou dřevěné a součástí balení je i sáček, do kterého lze vše uschovat na cesty.

    Hra Splash Attack obsahuje:
    10 dřevěných ryb, 2 dřevěné kostky, sáček

    26. zář 2013