1 / 416
    Raw strawberry cheesecake

    Kešu nenamáčíš? Máš nějakej lepší stroj nebo to zvládá i "klasika" ?

    7. čer 2016
    sookie
    autor

    @marticep kešu ne, jsou měkký dost. když se mixují s vodou, je z toho krém za chvilku. a robota mám takového obyčejného.

    7. čer 2016

    @sookie já se právě tyhle věci bojim zkoušet, abych si nevodvařila techniku...taks mi dodala odvahy 😀

    7. čer 2016
    sookie
    autor

    @marticep budeš překvapená, jak to jde dobře!😉 já si asi znova vyrobím aspoň ten jahodový krém, to je tak strašně dobrý!!😀

    7. čer 2016

    @sookie věřím, kešu jsou takový jemný, s těma jahodama to musí bejt lahoda...počkám si na svoje a pak to prubnu 🙂

    7. čer 2016

    Juuu ten jeeeee🙂

    7. čer 2016