1 / 1

    Taky to tak mam. 5 let, 4 roky a 9 měsícu. A hitparáda to neni. Prostředního byxh klidně vymazala a 90% hadek by ubylo 😂. Ale už si ho nechám 🥹 miluji je všechny a všichni jsou vyjimecni.
    Za chcili nam to uteče, tak užívejme ❤️

    14. črc 2023

    Já mám 6, 4 a 2 roky a přijde mi to super, jedou na společné vlně, hrajou si spolu, řeší podobné věci 😁

    14. črc 2023

    @ruzovyjednorozec77 ano, prostredni dela peklicko. Jsou pak hadky s nejstarsi. Nastesti nejmladsiho milujou obe, ale ty dve mezi sebou jsou jako kocka s mysi. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 do toho ten maly leze vsude, stoupa, chodi kolem vseho, noooo je to silene🤪🤪🤪

    14. črc 2023

    Mám podobnou sestavu, jen ve starším věku a jedno dítě navíc 😁. Nejstarší bude mít 14, nejmladší má 5 a půl. Přijde mi, že v miminkovském a mladším věku byli děsně hodní, zato teď je to výživné, každou chvíli řev. Uffffff. Ale celkově je to super mít čtyři větší děti, neměnila bych s nikým 🙂.

    14. črc 2023

    Tak jde to je mít ještě blíž k sobě 😀 Mně jde teď nejstarší do 1.tridy, nejmladší do školky, já do práce a prostřední je jediná zajetá 😀

    14. črc 2023

    Taky mám děti brzy po sobě. Přijde mi, že se dnes až příliš řeší ideální věkový rozdíl. Ten totiž neexistuje. Je tam tolik proměnných, že nejde určit. Chce to dost potlačit svoje zájmy, kariéru (já budu má RD 10 let a mám dost odbornostně náročnou práci), i partnerský soulad a pochopení 👍Máme děti po sobě 15 měsíců, 25 měsíců a 3 a čtvrt roku. Nejlepší vztah mají ti, co jsou nejblíž po sobě, i když pro nás rodiče to byl někdy zápřah. Nejhůře nesla nového sourozence mladší dcera.

    15. črc 2023