1 / 1

    🫣🤦

    27. únor 2024

    Jako doma ať se maškařì, ale veřejně bych to nedala.😄

    27. únor 2024

    @elvira Já bych to nedal ani doma, ale nikomu neubližuje, nikomu to nenutí, jeho manželka je s tím asi smířená, jeho věc, ať se převléká za co chce.

    27. únor 2024

    jsou to umělci, to je jiná liga 😀

    27. únor 2024

    A me to prijde fajn.Cela ta akce byla tak pojata,proste si to uzil a nezkazil legraci.

    27. únor 2024

    On už začíná být poněkud nenormální. Obdivovala sem ho jako umělce. Co se týče hudby. Ale poslední dobou už je spíš trapnej..

    27. únor 2024

    @nikola38 Já jsem si ho vyhledala a jako ženská mi přijde o něco lepší než jako chlap, chlap je to poněkud slizký.😅

    27. únor 2024

    @alianan Mně nikdy Brzobohatý nepřišel hezký, dík za pojmenování už vím proč 😅

    27. únor 2024
    te_reza
    autor

    @alianan no, ono jen jestli s tou svojí 100% jistotou, že je hetero tak trochu nekecá🫣😄

    27. únor 2024

    @te_reza Tak ona Písařovicová je také od pohledu dost zvláštní, dle mého se k sobě hoděj ať to mají jak chtějí. Ale jako svítit bych jim při tom nechtěla.😅

    27. únor 2024

    @te_reza Taky si to nedovedu představit, že by se manžel převlíkal za ženu. V jednom supermarketu, kam chodím nakupovat je na pokladně občas kluk, co má nalepené barevné nehty, každý jiný, fosforové barvy, růžová, oranžová, žlutá. Nedovedu si představit, že by takhle chodil můj muž, mně to přijde u chlapa asexuální.

    27. únor 2024

    Ja ocenuju, ze sundal ty strasny brejle 😅

    27. únor 2024

    Snaží se nám namluvit, že je to normální, ale normální to teda není

    27. únor 2024

    @misulka84 A kdo rozhodne, co je či není normální?
    Nikomu neubližuje a buďme rádi, že žijeme v zemi, kde si takto může vyjít mezi lidi a nehrozí mu vězení nebo léčení, prostě je takový a změnit to nejde.

    Osobně jsem ráda, že mojí blízcí jsou z tvého pohledu normální, na střední školu jsem chodil s dívkou, která se cítila být klukem a i podstupovala tímto směrem nějaké kroky a věř, že to pro ty lidi není vůbec jednoduché. Už jen přiznat se rodině a okolí je velice těžké a to jsem chodila na uměleckou školu, kde bylo dá se říct tolerantnější prostředí než třeba na učňáku.

    Ale co sleduji své téměř dospělé dítě, společnost se zase od mého mládí posunula a je zase o kus tolerantnější. To, co jsme brali jako normální na výtvarné škole už vnímají jako normální i na učňáku. A bude se to stále posouvat a to je přece fajn, pokud nikdo nikomu neubližuje, tak ať se identifikuje třeba jako velikonoční zajíček, jeho věc.

    Což ovšem neznamená, že bych Brzobohatého a jeho alter ego chtěla mít za manžela, ale evidentně našel někoho, komu to nevadí, budiž mu přáno.

    27. únor 2024

    @alianan Navíc, dle toho co psali, k převlečení za ženu byl poprošen, představení také bylo o převlékaní se za ženu a v jevišti nebyl sám, kdo byl převlečený.
    Evidentně zapadl.

    27. únor 2024

    Tak jestli to bylo k roli i když mimo jeviště tak to o něm nevypovídá vůbec nic, snad jen, že je mu jedno, kde hraje a pro kolik diváků.

    27. únor 2024

    @alianan znovu opakuji, pro me tohle normalni neni

    27. únor 2024

    @alianan já třeba dokážu naprosto tolerovat lidí jak píšeš - co se opravdu indetifikuji jinak. Homosexuály. Tomhle mi přijde naprosto normální a v pořádku. Vídala sem kluka co byl v průběhu přeměny na ženu a byl velice skromný, upravený líp než leckterá žena atd.. prostě v pohodě.. .. taky asi dokážu pochopit že na vystoupení se někde převlékne v zákulisí, autogramiádu a potom se odstrojí a jde domů. Ale Ondřej se prostě předvádí a to me osobně na něj úsudek mění. Dřív mi přišel skromnější... To samé Klus.

    27. únor 2024
    te_reza
    autor

    @alianan mě už trochu přijde taková Jessica Alves po Česku, jen je zatím u toho převlékání. Být jiný a zároveň normální považuju být gay nebo lesba nebo se narodit v jiném těle a projít změnou pohlaví. I když ty některé změny mě zároveň připadají spíš jako umění plastických chirurgů. Tahle jinakost už za mě do normálu taky už nespadá.

    27. únor 2024

    @nikola38 Tak pokud jsem dobře pochopila, Brzobohatý se cítí i jako ta žena, není to pro něj zjednodušeně pouze role. I jeho matka se vyjádřila ve smyslu, že v synovi má i další dceru.
    Pokud to má opravdu takto, tak chápu, že má touhu občas vyjít do společnosti jako žena, kterou on realizuje na představeních. Už jsme se naučili tolerovat homosexualitu, tak nevím, proč ne převlékání, vždyť je to absolutně neškodné.

    A vlastně jsem si ani nevšimla, že by se předváděl, kdyby ho Kuchařová nenapráskala, nebo kdo ho teda prásknul, veřejnost neví, tady na to představení byl pozván jako žena a představení se týkalo tohoto tématu.
    A jako plus netouží po tranzici, je pro společnost i levný ( jak se tu nedávno řešilo, že tranzici platí pojišťovna), vše si platí sám.😅

    27. únor 2024

    @te_reza ALves je závislí/á na plastikách a nejspíš bude i jinak duševně nemocná, což Brzobohatý není.
    Já jsem Brzobohatýho neměla ráda nikdy, jak píšu, je to takový slizáček, ale v této kauze ho docela lituji, kdyby se to neprovalilo, veřejnost to pravděpodobně nezjistí a měl by klid.
    A klobouk dolu, postavil se k tomu čelem a určitě se nepředvádí, jak tu někdo píše, je to umělec (vlastně ani nevím co je to, zpěvák? herec?), byl vidět před tím, je vidět teď.

    27. únor 2024

    @alianan hele já neřekla že se předvádí jen tímto. Ale celkovým svým vystupováním. Dřív opravdu takto nevystupoval.. byl skromnější. A jako muzikant opravdu obdivuhodný. Teď už je to spíš pozérství.. a jak už někdo psal.. slizounek.. dřív mi takto rozhodně nepřipadal.. najdi si dřívější jeho písně, koukni jak vypadal..

    27. únor 2024