terchal
14. kvě 2017
165 

Testování Veltie

Spousta lidem přišlo toto testovaní směšné, proto se ani nehlásila. Mě osobně testování toaletního papíru Veltie nepřijde jako nic podřadného. Toaletní papír používáme několikrát za den a jeho kvalita je pro mě důležitá.

Testovala jsem dva druhy toaletního papíru Veltie a to "Pure & Soft White" a "Camomile & Aloe Vera".

Na obrázku je vidět, jak vypadají ruličky testovaných druhů. Rulička toaletního papíru, kde jsou kytičky je "Camomile & Aloe Vera".

Nejprve jsem si ověřovala, zda se má opravdu tři vrstvy. Na dalším obrázku je vidět, že to tak opravdu je. Jen bych řekla, že každá vrstva je jinak silná, ale mohlo to způsobit i to, jak jsem se jednotlivé vrstvy snažila oddělit. 

První druh  "Camomile & Aloe Vera" je parfémovaný, jeho vůně je příjemná.

Druhý druh "Pure & Soft White" mi opravdu přijde jemnější a používala jsem převážně na dětské zadečky. Děti byli nadšené i z obrázku medvídka. 

Celkově jsou oba druhy toaletního papíru pevné a dobře se mi rozdělovaly jednotlivé dílky. Občas se tedy roztrhly, ale stalo se to tak 1 z 10. 

Mám ráda, když jde oddělit poslední dílek od ruličky. V tomto přídadě s tím nebyl sebemenší problém a poslední dílek šel vždy dobře oddělit a nezůstával na ruličce. Pro mě je důležité i počet použítých dílků na jedno utření po "malé" potřebě. Zjistila jsem, že spousta lidí to nepočítá, ale já ano. Neberu to jako nějakou nemoc, ale spíš jako to, že se snažím šetřit a zbytečně netrhat více dílků, než je potřeba. Tím, že nemáme ani žádný stojánek na ruličky a vždy, když si chci utrhnout potřebný počet dílků, musím mít ruličku toaletního papíru stejně v ruce nedělá mi problém si to počítat. 

Pokud bych na závěr měla přídávat hvězdičky kvality tak bych dala 4 z 5. Je to z toho důvodu, že mám svůj oblíbený toaletní papír jiné značky, který tato značka bohužel neporazila, ale přiblížila se. 

#test_veltie

Začni psát komentář...

Odešli