@adenka84 Vladi dělám většinou s mlékem, protože nám to tak chutná mnohem víc. Ale párkrát jsme měli už i s rostlinným "mlékem", rýžovým nebo ovesným. Což by si asi mohla i ty. Je to taková střední cesta asi podle mě 😀, s vodou mi to nechutná 😀. Určitě by to bylo dobré i třeba s mandlovým nebo kokosovým mlékem 🙂. Jinak na chuť nám zatím ze všech rostlinných mlék chutnalo nejvíc jáhlový. Ale je to drahota ☹
@adenka84 😀 já mám k sóje dost odpor takže to bych nedokázala koupit ani jako mléko. Ale obdivuju tě že ses nakonec dala i do experimentování a takhle to všechno zkusíš 🙂.
Jinak to dělám úplně jednodušše, mléko do kastrůlku a do něj trochu pohankové krupice a míchat a míchat. Má to moc ráda i Nel, zrovna po téhle s ovocem se mohla utlouct 🙂
@adenka84 Já si zase práv nedokážu představit jen to maso, něco takového jsem právě zkoušela když se Lukymu objevil ten ekzém a mohla jsem vlastně jen zeleninu a maso občas vajíčko...A byla jsem tedy totálně vyřízená, nedalo mi to žádnou energii, natožpak aby bylo ještě mlíko pro Lukyho, tím jsme vlastně skončili s kojením ☹. Ale chápu že právě proto to prostřídáváš tima ostatníma dnama. To už se pak možná dá... A nezkoušela jsi nějaké jiné mléko než to sojové? V DM třeba prodávají to rýžové Alnatura a to je moc dobré. Pak tam prodávají ještě to ovesné a špaldové, to už mě tak dobré nepřijde, ale zase je lepší na pudingy a tak a Lukymu chutná tedy i to. Hrozně dobré mi přijdou takové ty kombinace mandlovo rýžové nebo mandlovo kokosové a tak. Myslím že to měli v Globusu. Ale už jsem to dlouho nekupovala.
jak děláš ty kaše.. s mlékem nebo vodou?